Oyuncuları rahatlatan Star Wars Jedi: Survivor haberi geldi!

Oyuncuları rahatlatan Star Wars Jedi: Survivor haberi geldi!
Star Wars Jedi: Survivor oyunundan oyuncuları oldukça rahatlatacak bir haber geldi.

Star Wars Jedi: Survivor, önceki oyundan farklı olarak hızlı seyahat mekaniğine sahip oluyor. Play Magazine'in bir sonraki sayısında oyunun direktörü Stig Asmussen oyundaki geçiş hakkında daha fazla detay verdi. Oyuncuların yapımı tam olarak keşfedebilmelerini sağlamak için hem hızlı seyahat sistemi hem de binilebilir yaratıkların yolda olduğunu belirtti.

oyunculari-rahatlatan-star-wars-jedi-survivor-haberi-geldi

Star Wars Jedi: Survivor, hızlı seyahat özelliğine sahip oluyor

Oyunun direktörü Asmussen, yeni özellik hakkında, "Oyuncuların A noktasından B noktasına hızla gitmesine ve A noktasına geri dönmesine yardımcı olmak için hızlı seyahat ve binilebilir yaratıklara yer vereceğiz." yorumlarını yaptı. Bir önceki oyun olan Star Wars Jedi: Fallen Order, çok fazla geriye gitmeyi gerektirmiyordu. Doğrusal bir deneyim sunuyordu. Bu yüzden, hızlı seyahatin olmaması çok sorun değildi.

Oyuncular yapımın sonuna geldiklerinde, her gezegeni tamamen keşfetmek ve tüm koleksiyon parçalarını bulmak için bunu yürüyerek yapmak zorunda kaldı. Bu da oldukça zahmetli bir işti. Bu tür oyun sonu etkinliklerinin Survivor'da daha kolay olması bekleniyor. Aralık ayında Asmussen, Cal'ın binekleri evcilleştirme ve sürme becerisine atıfta bulundu. Aynı zamanda dünyanın kapsamı hakkında detaylı bilgiler verdi.

oyunculari-rahatlatan-star-wars-jedi-survivor-haberi-geldi

Star Wars Jedi: Survivor kısa bir süre önce Nisan ayına ertelendi. Açıklanan yeni çıkış tarihine göre 28 Nisan 2023'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'de satışa sunuluyor.

Sizler yeni Star Wars oyunundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.