Overwatch'ın yeni kozmetikleri kutulardaki ihtimalleri etkilemiyor

Overwatch'ın yeni kozmetikleri kutulardaki ihtimalleri etkilemiyor
Overwatch'ınson güncellemesi, 26 kahramanın tamamı için 100'den fazla yeni öğe ile geldi. Oyuncuların bunları denemeleri ve açmaları elbette uzun sürmedi. Ancak...Çok sayıda eşya kutusu açtıktan sonra yeni öğeleri bir türlü...

Overwatch'ın

son güncellemesi

, 26 kahramanın tamamı için 100'den fazla yeni öğe ile geldi. Oyuncuların bunları denemeleri ve açmaları elbette uzun sürmedi. Ancak...

Çok sayıda eşya kutusu açtıktan sonra yeni öğeleri bir türlü tutturamayanlar soluğu Twitter'da aldı. Ancak geliştirici kutulardaki oranların değişmediği konusunda oyunculara güvence verdi.

Blizzard yeni Overwatch kozmetikleri hakkında açıklama yaptı

Birçok oyuncu eşya kutularının adil ve dengeli olmadıklarını savundu. Ardından Overwatch resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile; etkinliklerin aksine, oyuncuların her kutuda yeni bir öğe alacağının garantisi olmadığı ve bu eşyaların, mevcut temel eşya havuzunda olduğu belirtildi.

Kozmetik güncellemesi neler sunuyordu?

Oyuncular; Barbarian Zarya, Black Cat D.Va, Crusader Reinhardt, Ecopoint: Antarctica Mei, Kabuki Hanzo'nun dahil olduğu efsanevi kostümlere ve Mercy'nin Parasol, Sombra’nın Marioneta, ve Tracer'ın Bomb Spin gibi ifadelerine sahip olabilecekler. Bunlara ek olarak; Bastion'un Reconfigure, Soldier:76'nın Lights Out, Winston'un Roll animasyonları dahil olmak üzere daha birçok sinematik kahraman girişini keşfedebilecekler.