Overwatch: "Yeni kahraman için daha zaman var"

Overwatch: "Yeni kahraman için daha zaman var"
Overwatch geliştirici ve yönetmeni Jeff Kaplan yeni kahraman için umut verici konuşsa da çıkışının sandığımızdan daha uzun süreceğini belirtti ve yeni kahraman için "oldukça oynanabilir" yorumunda bulundu."Kahraman 26...

Overwatch geliştirici ve yönetmeni Jeff Kaplan yeni kahraman için umut verici konuşsa da çıkışının sandığımızdan daha uzun süreceğini belirtti ve yeni kahraman için "oldukça oynanabilir" yorumunda bulundu.

"Kahraman 26 hakkında söyleyebileceğim; temelinde çok eğlenceli ve oynanabilir. Çıkışı düşündüğünüz kadar yakın olmayacak. Ancak harika bir kahraman!"

Kaplan, Blizzard'ın yeni karakterler ekleme konusundaki düşüncesini anlatarak, "Oyunda çok fazla kahraman diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, ama kahramanlarımızın iyi bir hız temposunda gelmesi gerektiğini de düşünüyorum" dedi.

"Overwatch 6v6 savaşların ötesinde neler sunuyor?"

Kaplan, Overwatch evreni içinde yeni şeyler yaratma konusunda daha geniş düşünmeyi istiyor. Overwatch'ı bildiğimiz 6v6 savaşlarının ötesine geçen şekillerde nasıl ifade ettiği konusunda düşünmeleri gerektiğini savunuyor.

En son oyunda artan kötü oyuncu davranışlarının gelişim sürecine zarar verdiğini ortaya koyulmuştu. Kaplan ve ekip, son derece başarılı oyunları Overwatch'a iyi bir topluluk sağlamak için bir videoyla oyunculara seslenmek zorunda kalmıştı.

[yaziici id="1217"]