Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!

Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!
Blizzard, çok oyunculu nişancı oyunu için Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını duyurdu. Ücretsiz haftasonu 17 Kasım Cuma günü saat 22.00(TSİ)'da başlayacak.PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek...

Blizzard, çok oyunculu nişancı oyunu için Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını duyurdu. Ücretsiz haftasonu 17 Kasım Cuma günü saat 22.00(TSİ)'da başlayacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek olan ücretsiz deneme, Quick Heroes, Arcade ve özel oyun modları da dahil olmak üzere, 26 kahraman ve 16 haritanın tamamını içeriyor. Oyuncular seviye atlayabilecek, yağma kutuları kazanabilecek ve özelleştirme seçeneklerinin kilidini açabilecek. Ayrıca ücretsiz deneme bittikten sonra oyunu satın almak isteyenler, oynamak için kullandığı hesapla aynı olduğu sürece ilerlemelerini koruyabilecekler.

Blizzard'ın blog yazısındaki duyurusu:

Ücretsiz Hafta Sonu, 17-21 Kasım tarihleri arasında etkin olacak. PlayStation Plus üyeliği olan PlayStation 4 sahipleri, Xbox Live Gold üyeliği olan Xbox One sahipleri ve Battle.net hesabı olan Windows PC kullanıcıları, bu süre zarfında Overwatch'ı ücretsiz indirebilir ve oynayabilirler - özel anahtarlar veya kayıt kodları gerekmeden!

Ücretsiz periyot, tüm katılımcı bölgeler için tüm platformlarda 17 Kasım saat 22:00'da başlayacak ve 21 Kasım saat 10:59'da sona erecek.

Saat dilimleri, kurulum ve oyun talimatları hakkında daha fazla bilgi için oyunun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.