Overwatch League uygulaması iOS ve Android'de çıktı!

Overwatch League uygulaması iOS ve Android'de çıktı!
Blizzard, bugün başlayan Overwatch League için bir takip uygulaması yayınladı. Artık oyunları takip edebilir ve mobil cihazınızdan sevdiğiniz oyunun favori takımlarınızı izleyebilirsiniz.Uygulama, hayranlara tüm...

Blizzard, bugün başlayan Overwatch League için bir takip uygulaması yayınladı. Artık oyunları takip edebilir ve mobil cihazınızdan sevdiğiniz oyunun favori takımlarınızı izleyebilirsiniz.

Uygulama, hayranlara tüm rekabet boyunca güncel kalma ve sürekli aksiyonun içinde olma imkanı sunuyor. iOS veya Android cihazlarınıza ücretsiz uygulamayı, App Store veya Google Play Store'dan indirerek heyecana ortak olabilirsiniz.

Overwatch League bugün başlıyor!

Bugün (10 Ocak'ta) başlayacak olan Overwatch League, şehir tabanlı takımlarla dünyanın ilk global eSports ligi. Kazanan takım için büyük ödül 1 milyon dolar ve her oyuncu 50.000 dolar ödeme alıyor.

Takipçiler uygulama yardımıyla her maçı canlı olarak izleyebilirler. Blizzard'ın uygulaması, profesyonel oyuncuların röportajları ve profilleri de dahil olmak üzere ek özellikler de içeriyor.

Oyunun tasarımcısı Jeff Kaplan geçtiğimiz günlerde Overwatch'ın 2018 planlarından bahsetmişti.