Overwatch'ta kostümler artık maç öncesi seçilebilecek

Overwatch'ta kostümler artık maç öncesi seçilebilecek
Yarın gelecek büyük Year of the Dog güncellemesi ile Overwatch'a yeni bir hoş geldin özelliği de eklenecek gibi görünüyor. Oyuncular 8 Şubat'tan (yarın) itibaren, maçın hemen başlangıcında karakterlerinin kostümünü değiştirme...

Yarın gelecek büyük Year of the Dog güncellemesi ile Overwatch'a yeni bir hoş geldin özelliği de eklenecek gibi görünüyor. Oyuncular 8 Şubat'tan (yarın) itibaren, maçın hemen başlangıcında karakterlerinin kostümünü değiştirme seçeneğine sahip olacaklar. Bu, topluluğun uzun süredir istediği bir özellikti ve nihayet oyuna gelecek olması güzel.

Geliştirici ayrıca oyun devam ederken değil, oyunun başında kostüm değişikliği yapılabileceğine açıklık getirdi. Bazıları maçın ortasında kostüme karar verme aşamasının zaman aldığından ve oyunun akışına zarar verebileceğinden endişe duyuyordu.

Year of the Dog ile Overwatch'a yeni harita geliyor!

Bu yeni kostüm özelliği, yarın Overwatch'a gelecek ve Year of the Dog'un başlamasıyla oyuna eklenecek. Daha önce açıklandığı gibi, bu etkinlik oyuna Capture the Flag moduna özel Tayland'dan yeni bir harita ekliyor. Bu Capture the Flag'a özel yapılan ilk Owerwatch haritası.

Beklenildiği gibi, Year of the Dog kostümleri de güncelleme sonrası oyuna dahil olacak.