Overwatch'ın Pink Mercy kostümü 12.7 milyon dolar bağışladı!

Overwatch'ın Pink Mercy kostümü 12.7 milyon dolar bağışladı!
Blizzard'ın Overwatch'ta sınırlı süreli olarak satışa sunduğu Pink Mercy kostümüyle, Meme Kanseri Araştırma Vakfı için başlattığıdestek projesi12.7 milyon dolara ulaştı.Bu, rakam şirketin en büyük tekil bağışı...

Blizzard'ın Overwatch'ta sınırlı süreli olarak satışa sunduğu Pink Mercy kostümüyle, Meme Kanseri Araştırma Vakfı için başlattığı

destek projesi

12.7 milyon dolara ulaştı.

Bu, rakam şirketin en büyük tekil bağışı ve hepsi de Overwatch oyuncuları tarafından toplandı. Yani bu, 40 liralık ve amacı gütmeyen kostümden yaklaşık 735.000 kişinin aldığını gösteriyor. Blizzard daha önce en az 250 bin dolar bağışta bulunacağını söylemişti, ancak oyuncular Pink Mercy ile daha fazlasını istedi.

Buna ek olarak, Blizzard satışa sunduğu tişörtleri ve Twitch'teki yayınlarla 130 bin dolar değerinde satarak daha fazla bağış topladı.

Blizzard ekibinden Jeff Kaplan, Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na yapılan 12.7 milyon dolarlık bağış için Blizzard'dan bir teşekkür videosu sundu:

Sony Overwatch Pink Mercy kostümünün fiyat farkından dolayı eleştirilmişti!

PlayStation, PS4'teki Pink Mercy kostümünün fiyat farkından dolayı eleştirildi. PC ve Xbox sürümlerinden farklı fiyatlandırılmasına gelen tepkiler üzerine Sony, "Overwatch Pink Mercy kostümünün satışından kar etmiyoruz" dedi.

Overwatch sony playstation store pink mercy