Overwatch 2, One Punch Man fragmanı yayınladı

Overwatch 2, One Punch Man fragmanı yayınladı
Blizzard;Overwatch 2, One Punch Man işbirliğini oyuncuların karşısına çıkardı. Etkinliği kutlamak için stüdyo, animeden ilham alan görünümleri sergileyen bir fragman yayınladı. Oyuncular, 7 Mart'tan 6 Nisan'a kadar sürecek...

Blizzard;

Overwatch 2

, One Punch Man işbirliğini oyuncuların karşısına çıkardı. Etkinliği kutlamak için stüdyo, animeden ilham alan görünümleri sergileyen bir fragman yayınladı. Oyuncular, 7 Mart'tan 6 Nisan'a kadar sürecek sınırlı süreli etkinlik sırasında bu görünümlere sahip oluyor. Bu noktada, One Punch Man'den ilham alan pek çok kıyafet oyuna dahil oluyor. Bunlar arasında Saitama rolünde Doomfist, Genos rolünde Genji, Terrible Tornado rolünde Kiriko ve Mumen Rider rolünde Soldier 76 yer aldı.

overwatch-2-one-punch-man-fragmani-yayinladi

Overwatch 2, One Punch Man içeriklerini oyuna ekledi

Fragman sırasında, Saitama Doomfist bir yumruk hazırlarken, tüm çapraz görünümler anime benzeri poz veriyor. Fragman devam ederken, bu dış görünümlerin hareket halinde nasıl göründüklerine dair bir bakış elde ediyoruz. Sınırlı süreli etkinlik tamamlamanız için altı adet görev içeriyor. Bu noktada görevlerden her biri tamamlandıktan sonra One Punch Man temalı bir öğeye sahip oluyorsunuz. Etkinlik sırasında kilidi açılabilecek en son öğenin Mumen Rider Soldier 76 olduğu bilgisi geldi.

[embed]

Şu andan itibaren 6 Nisan'a kadar Doomfist, Kiriko ve Genji adlı One Punch Man görünümlerini alma şansına sahipsiniz. Buna ek olarak, üç dış görünümün tümünü ve ilgili öğeleri içeren bir paketi, 44 dolara eşit olan 4.400 jetonluk indirimli fiyata alabilirsiniz. Doomfist X Saitama paketini almak için 2.500 jetona, Genji X Genos paketi için 1.900 jetona ve Kiriko X Terrible Tornado için ise 2.100 jetona ihtiyacınız vardır.

overwatch-2-one-punch-man-fragmani-yayinladi

Overwatch 2, oyuncuların karşısına 4 Ekim 2022 itibariyle çıktı. Blizzard Entertainment tarafından geliştirmesi tamamlanan oyun, oyuncular ve eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Birinci şahıs oynanışa sahip yapım, ilk oyunun devamı niteliğini taşıyor. Buna ek olarak, ilk oyunda da yer alan PVP modunu barındırırken co-op modunu tanıtıyor. Yeni oyunda PVP tarafında birtakım değişiklikler yer alıyor. Bu noktada, takım boyutları altıdan beşe düşmüş durumdadır.

Sizler Overwatch 2'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!