Overwatch 2 ile One Punch Man arasında işbirliği yapılıyor

Overwatch 2 ile One Punch Man arasında işbirliği yapılıyor
Blizzard Entertainment, Overwatch 2 ile One Punch Man arasında işbirliği sağlandığını açıkladı.

Blizzard Entertainment, 7 Mart'ta Overwatch 2 ve One Punch Man arasında bir işbirliği etkinliği başlatacağı haberini verdi. Etkinliğin 6 Nisan'a kadar devam edeceğini ekledi. Stüdyo, işbirliğiyle birlikte 3. Sezon ile birlikte oyuna ek özellikler ekleyeceklerini duyurdu.

overwatch-2-ile-one-punch-man-arasinda-isbirligi-yapiliyor

Overwatch 2 ile One Punch Man ilk büyük işbirliği oluyor

One Punch Man geçiş etkinliği, oyun için ilk büyük IP işbirliği oluyor. Overwatch 2, çok sınırlı bir süre kullanılabilen One Punch Man'e dayalı görünümler ve kozmetikler getiriyor. İşbirliği, belirli temalı mücadelelerde kazanılabilen bir de efsanevi görünüm içeriyor. Kozmetik koleksiyonu, Saitama'nın ikonik Doomfist'ini içeriyor. Kalan öğeler 7 Mart'ta piyasaya sürülmeden önce açıklanıyor.

İşbirliğinin yayınlanmasından bir ay önce Overwatch 2, 3. Sezon bugün geç saatlerde başlıyor. Stüdyo, kısa süre önce oyunun bazı dereceli eşleştirme değişiklikleri yapacağını doğruladı. Yeni Asya Mitolojisi teması, yeni Antarktika Yarımadası Kontrol Haritası, Mythic Kiriko dış görünümüyle eşleştirilmiş Battle Pass, Overwatch Dating Simulator: Loverwatch ve bir IP içeren Sevgililer Günü oyun içi etkinliği gibi yeni etkinliklere sahip oluyor.

[embed]

Sevgililer Günü etkinliği Overwatch 2 için duyurulan bir başka ilk oldu. Oyuna yapılan bu eklemelerin yanı sıra, PachiMarchi de Mart ayında geri dönüyor. Blizzard Entertainment, her ek özelliği sitesinde detaylı bir şekilde açıkladı. Yeni Antarktika Yarımadası Kontrol Haritası, Antarktika'nın soğuk yerinde geçiyor. Oyuncular, yeni haritada maceraya atılırken henüz anlatılmamış bazı hikayeleri de ortaya çıkarıyor.

Oyun, dünyadaki kültürleri kutlamayı amaçlıyor. Esas olarak Kore, Japonya ve Çin'e odaklanan ek bir Asya Mitolojisi temasına ve Kiriko efsanevi görünümüne sahip oluyor. Stüdyo, yeni ek görünümlerin bugüne kadarki en benzersiz görünümler olacağını vadediyor. Loverwatch Dating Sim ve Ultimate Valentine's Event adlı Sevgililer Günü etkinlikleri de başlıyor. Metin tabanlı flört simülatörü olan Loverwatch Dating Sim, 13 Şubat'tan 28 Şubat'a kadar sürüyor. Oyuncuların Mercy ve Genji arasında bir flört yoluna karar vermelerini sağlıyor.

overwatch-2-ile-one-punch-man-arasinda-isbirligi-yapiliyor

Ultimate Valentine's Event ise 14 Şubat'tan 28 Şubat'a kadar sürüyor. Oyuncuların ödül olarak destansı görünümler kazanmasına yardımcı oluyor.

Sizler Overwatch 2 ile One Punch Man etkinliği ve diğer eklemeler hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!