Outriders'ın geliştiricisi, yeni bir AAA oyun üzerinde çalışıyor

Outriders'ın geliştiricisi, yeni bir AAA oyun üzerinde çalışıyor
Bulletstorm, Gears of War 3 ve Outriders gibi oyunların arkasındaki stüdyo People Can Fly PlayStation 5, Xbox Series X, PC ve akış platformları için yeni bir AAA oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Geliştirici yeni oyunu hakkında...

Bulletstorm, Gears of War 3 ve Outriders gibi oyunların arkasındaki stüdyo People Can Fly PlayStation 5, Xbox Series X, PC ve akış platformları için yeni bir AAA oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Geliştirici yeni oyunu hakkında detayları açıklamadı.

Oyunun Newcastle, Rzeszow ve Varşova stüdyolarıyla birlikte People Can Fly'ın New York ekibi tarafından yönetilen son derece iddialı, çığır açan bir aksiyon-macera projesi olduğu belirtildi. Sonuç olarak, People Can Fly'ın özellikle New York stüdyosu gelecek yıl yeni çalışanlar almayı planlıyor. Ayrıca geliştirici, önümüzdeki 12-18 ay içinde Montreal'de açılacak yeni bir stüdyoyla New York ekibinin büyüyeceğini ortaya koydu.

People Can Fly, daha fazla projeyle genişlemeye çalışıyor

Outriders, People Can Fly

Stüdyo başkanı Sebastian Wojciechowski, "People Can Fly'da heyecanlı bir hava var. Geçen yıl New York stüdyomuzun açılışını duyurduk ve Outriders'ı ilk kez açıkladık. Bugün 250 çalışanı aştık ve şirketimizin gelişimindeki bir sonraki adımı açıklamaktan heyecan duyuyoruz. En başından beri amacımız People Can Fly'ı çok projeli bir stüdyoya genişletmek ve markamız için küresel bir varlık oluşturmaya devam etmek oldu. Bu yıl yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle, People Can Fly'ın geleceği ve oyun endüstrisi için inanılmaz heyecan duyuyoruz." şeklinde konuştu.

People Can Fly'ın üçüncü şahıs RPG oyunu Outriders'ın bu yılın sonlarına doğru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için piyasaya sürülmesi bekleniyor. Stüdyo daha önce Epic Games tarafından satın alındı ve ilk üç Gears of War oyununun yanı sıra 2013'teki Gears of War: Judgement üzerinde çalıştı.