Outlast 2 Demo Yayınlandı

Outlast 2 Demo Yayınlandı
Outlast 2 bu yılın korku oyunu türünde ki en çok beklenen oyunu oldu. Daha önceden 2016 yılının son çeyreğinde raflarda ki yerini alacağı söylenen Outlast 2 Demo'dan bir iyi bir kötü haberimiz var.Tüm Ps Oyun okuyucularına...

Outlast 2 bu yılın korku oyunu türünde ki en çok beklenen oyunu oldu. Daha önceden 2016 yılının son çeyreğinde raflarda ki yerini alacağı söylenen Outlast 2 Demo'dan bir iyi bir kötü haberimiz var.

Tüm Ps Oyun okuyucularına öncelikle iyi haberi verelim. Outlast 2 Demo Playstation Store'de yerini aldı. Üstelik herhangi bir ön ödeme ya da kayıt istemiyor. Playstation Network (PSN) hesabınıza girerek Outlast 2 Demo'yu ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz. Kötü haberimiz ise ps oyun 2017 yılına ertelendi. Henüz tam bir tarih netleşmese de Outlast 2 Demo bizi ps oyun çıkana kadar beklemeye itiyor.

Outlast 2 Demo Yeni Mekan, Yeni Heyecan

Outlast 2'de bizleri yepyeni bir mekan bekliyor. Outlast 1'de ki gibi kapalı bir akıl hastanesinde değil açık ve boş bir arazide oyunumuza başlıyoruz. Ps oyunun daha önce yayınlanan trailerında da görüleceği gibi oyuna yeni dini öğeler eklenmiş. Ps oyun'un cover'ın da da farkına varabiliyoruz zaten.

outlast 2 demo

Outlast 2 'yi nasıl indirebilirim?

Outlast 2'yi ücretsiz olarak Playstation 4'e indirmek için öncelikle Playstation Network (PSN) hesabınız olması gerekiyor. Daha sonra buraya tıklayarak ps oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Şimdilik Playstation Store'un Türkiye versiyonuna eklenmedi. Oyunu indirebilmek için Amerika bağlantılı yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Daha sonra yukarıda paylaşmış olduğumuz linke tıklayarak ps oyun'u indirebilirsiniz.

Ps oyun olarak şiddetle tavsiye edebileceğimiz bir korku gerilim oyunu. Sizi bir an bile konsol başından ayırmayacak, korku ve gerilimi iliklerinize kadar hissedeceksiniz. For the best financial advice online check out GAD also lends directly to businesses