Outcast: Second Contact için 'Hero' başlıklı yeni fragman yayınlandı

Outcast: Second Contact için 'Hero' başlıklı yeni fragman yayınlandı
Bigben Interactive, Outcast: Second Contact için oyunun muhtemel kahramanını tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Normal bir onarım operasyonu korkunç derecede yanlış gidiyor ve Cutter Slade bilinmeyen bir gezegende terk edilmiş.Outcast:...

Bigben Interactive, Outcast: Second Contact için oyunun muhtemel kahramanını tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Normal bir onarım operasyonu korkunç derecede yanlış gidiyor ve Cutter Slade bilinmeyen bir gezegende terk edilmiş.

Outcast: Second Contact - Hero Fragmanı:

Bigben'in, oyun ve kahramanımız Cutter Slade ile ilgili sunduğu diğer bilgiler:

Bilinmeyen bir gezegende, ekipmanı olmadan, mürettebatının izini kaybeden ve görevini nasıl tamamlayacağı konusunda en ufak bir fikri bile olmayan bir kişi.. Cutter Slade, uyandığında kendini güzel olduğu kadar tehlikeli, yabancı bir dünyada buluyor.

"Bu görev çok kolay olacak, komutan! Basit bir tamir işlemi! Ne ters gidebilir ki? Güzel. Hadi sayalım. Mürettebatımı kaybettim, sondayı bulamadım, ekipmanım yerliler tarafından tespih taşı olarak kullanılıyor ve bir sırt çantamla HK-P12 ve 30 mermim var. Bunun, görevi FUBAR'ın hemen güneyinde bir yere yerleştirdiğine inanıyorum" dedi.

— Cutter Slade