Önümüzdeki Hafta Çıkacak PlayStation Oyunları

Önümüzdeki Hafta Çıkacak PlayStation Oyunları
        PlayStation, önümüzdeki hafta çıkacak oyunları paylaştı. Bu durumda önümüzdeki hafta çıkacak PlayStation oyunları, belli olmuş oldu. Birazdan karşınızda göreceğiniz listede birçok oyun yer alacak....

        PlayStation, önümüzdeki hafta çıkacak oyunları paylaştı. Bu durumda önümüzdeki hafta çıkacak PlayStation oyunları, belli olmuş oldu. Birazdan karşınızda göreceğiniz listede birçok oyun yer alacak. Heyecanla beklenen oyunların yer aldığı liste, birçok farklı kategoride yer alan oyundan oluşuyor. Özellikle bazı oyunlar, belirli kitlelere hitap ettiği için PlayStation kullanıcıları tarafından uzun zaman istenmekteydi.

Önümüzdeki Hafta Çıkacak PlayStation Oyunları

   Listemide yer alan oyunlar, sadece PS için değil aynı zamanda PS VR için de olacak.

[caption id="attachment_26192" align="alignnone" width="300"]jump-step-step-ps4 jump-step-step-ps4[/caption]

Jump, Step, Step – PS4 – 11 Mart

   Ana karakter olan Bob, aynı zamanda eğlenceli bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Kısa devre yapabilen ve zihinsel olarak gelişmesi gereken bu karakter, eğlenceli bir programla oyunu ile karşımıza çıkıyor.

Covert – PS4 VR

   İş birliği ve güven isteyen ana karakter, birden bire soygunun içinde kendini bulacak. Zaman içerisinde hırsız olan karakter, hacker olarak karşımıza çıkmaya devam edecek ve yeteneği sayesinde birçok güvenlik sistemini atlatacak.

Hidden Through Time – PS4 – 12 Mart

   Gizli hazineleri bulma oyunu olan Hidden Through Time, dinozor yumurtasından tutun kralın ekipmanlarına kadar birçok şeyi bulmanızı isteyecek. Eğlenceli oyun, çocuklar için de gayet uygun bir oyun diyebiliriz.

[caption id="attachment_26194" align="alignnone" width="300"]yeni-cikacak-ps4-oyunlari yeni-cikacak-ps-vr-oyunlari[/caption]

Langrisser I ve II – PS4

   Dünya barışını sağlamak için arkadaşları ile şehirleri gezen kişiler, kutsal kılıç olan Langrisseri’i almak ve kendilerini güçlendirmek istemektedirler.

Monster Viator – PS4

   Cadı ve Culter ana karakterleri ile geçen hikaye, Culter’ın kendi kimliğini unutmasıyla başlıyor. Zaman içerisinde canavarla ile iletişime geçebildiğini anlayan Culter, bir çobana rastlar ve bu çoban ile hikayesine devam eder.

My Hero One’s Justice 2 – PS4 – 13 Mart

  My Hero One's Justice: Izuku Midori oyununun devamı gibi olan bu oyun, hikayenin genişlemesi ile devam ediyor.

  Diğer çıkacak oyunlar ise şu şekilde: Neon City Riders, Super Destronaut: Land Wars, Nioh 2.