Octopath Traveler 2 ücretsiz demosu yayınlandı

Octopath Traveler 2 ücretsiz demosu yayınlandı
Octopath Traveler 2 ücretsiz demosu Nintendo Direct etkinliğinin ardından yayınlandı.

Octopath Traveler 2, Nintendo Direct etkinliğinin bir parçası olmuştu. Şimdi ise oyunun demosu ücretsiz olarak Nintendo Switch, PlayStation ve PC için mevcut hale geldi. Demo, ana oyunun ilk bölümünü konu alıyor. Bu sırada kaydedilen tüm oynanış, satın alındıktan sonra ana oyuna aktarılıyor.

octopath-traveler-2-ucretsiz-demosu-yayinlandi

Octopath Traveler 2, 24 Şubat'ta geliyor

2. oyun, 2018 yılındaki ilk oyunun devamı olarak geliyor. Oyun, 24 Şubat itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Hepsinin farklı motivasyonları ve hedefleri olan sekiz farklı karakteri konu alıyor. Savaş, belirli karakterlerin gerçekleştirebileceği eylemleri etkileyen gündüz ve gece döngüsünden yararlanıyor. Sıra tabanlı bir oynanışa sahiptir.

octopath-traveler-2-ucretsiz-demosu-yayinlandi

Nintendo Direct, yeni bilgileri ortaya çıkardı

Şubat 2023'te gerçekleşen Nintendo Direct, yeni sürümler ve DLC'ler hakkında birçok yeni bilgisi ortaya çıkardı. Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, bir yıllık gecikmenin ardından 21 Nisan'da geliyor. Nintendo, 21 Temmuz olan Pikmin 4'ün çıkış tarihini de duyurdu.

Splatoon 3 ayrıca bir DLC alıyor. Oldukça gizemli Side Order'ın Wave 2'de geleceği söyleniyor. Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!