O dizinin fişi çekildi! İzleyenler şoka girdi! Nedeni ise pes dedirtti!

O dizinin fişi çekildi! İzleyenler şoka girdi! Nedeni ise pes dedirtti!
FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve güçlü bir kadroya sahip olan "Ruhun Duymaz" dizisi, reytinglerdeki düşük performansı nedeniyle apar topar final kararı aldı.

Nedeni ise pes dedirtti! O dizinin fişi çekildi! İzleyenler şoka girdi- Bu karar, dizinin hayranlarını üzeceği gibi dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın da izleyiciye veda etmelerine neden olacak.

Dizi, Koral ailesinin hikayesini merkezine alıyordu. Ülkenin en büyük mücevherat sahibi olan bu ailenin etrafında dönen olayları anlatıyordu. Şükrü Özyıldız, dizide bir ajanı canlandırırken, Burcu Özberk ise profesyonel bir hırsızı canlandırıyordu. İkilinin yolları kesiştikten sonra aşk dolu anlar yaşanmaya başlıyordu.

Dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstlenirken senaryosunu Dilek İyigün ve Deniz Gürlek yazmıştı. Dizi, başarılı bir oyuncu kadrosuna da sahipti ve Tuğrul Tülek, Zuhal Gencer, Mert Öner, Şehsuvar Aktaş, Ülkü Duru, Aslı Sümen, Ilgaz Kaya gibi önemli isimleri bünyesinde barındırıyordu.

Ancak, reytinglerdeki düşüş nedeniyle dizi, beklenenden erken bir final yapma kararı aldı. Toplam 8 bölüm olarak planlanan dizi, bu kararla izleyicileriyle veda edecek. Reytinglerdeki zorlu rekabet koşulları, bazen dizilerin beklenmedik şekillerde final yapmasına neden olabiliyor. "Ruhun Duymaz" dizisinin son bölümü izleyicileri nasıl bir finalle karşılayacak, merak konusu olmuş durumda.