Nintendo Switch 2, 2024 Yılında Sunuluyor

Nintendo Switch 2, 2024 Yılında Sunuluyor
Nintendo Switch 2 konsolunun 2024 yılında piyasaya sürüleceğine dair yeni iddialar gelmeye devam ediyor.

Görünüşe göre her ay Nintendo Switch 2 hakkında yeni bir söylenti çıkıyor. Bu sefer Microsoft ile FTC arasındaki son davanın mahkeme belgelerinden geliyor. Microsoft'un neden PlayStation'ın aksine Nintendo'nun satış performansını takip etmediğini tartışan bir paragrafta şirket, Switch'in varisinden bahsediyor.

nintendo-switch-2-2024-yilinda-sunuluyor-1.jpeg

Nintendo Switch 2 için yeni söylentiler çıkmaya başladı

Switch üç yıl önce piyasaya sürüldü ve Nintendo'nun da piyasaya sürmesi bekleniyor.
Gelecek yıl gibi erken bir tarihte Switch'in halefi olurken, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S
konsol yaşam döngüsünün farklı bir aşamasında, diyor mahkeme belgesi. Microsoft'un bir sonraki Nintendo Switch'in gelecek yıl en kısa sürede geleceğine olan inancı, Ubisoft gibi şirketlerin bir sonraki konsol hakkında konuştuğuna dair son raporlarla birlikte gidiyor. Bununla birlikte, Nintendo'nun başkanı Doug Bowser, şirketin Switch'in "birkaç yılı" kaldığını düşündüğünü söyleyerek kayda geçti.

nintendo-switch-2-2024-yilinda-sunuluyor-2.jpg

Bowser Mart ayında "Bay Furukawa'nın (Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa) yakın zamanda söylediği gibi, platformla keşfedilmemiş bir bölgeye giriyoruz" demişti. “Talebin hala orada olduğunu görmek heyecan verici. Bu nedenle, gelecekteki herhangi bir konsol veya cihaz hakkında duyurulacak bir şey yok, ancak Nintendo Switch hakkında hala çok iyimser hissediyoruz." dedi.