Nintendo, Super Mario Bros Wonder Ekran Görüntülerini Yayınladı

Nintendo, Super Mario Bros Wonder Ekran Görüntülerini Yayınladı
Nintendo, Super Mario Bros Wonder oyunundan ekran görüntüleri paylaştı.

En son Nintendo Direct sırasında ortaya çıkan Nintendo, bir dizi Super Mario Bros Wonder ekran görüntüsü yayınladı. Ekran görüntüleri, oyunun sanat tarzına, seviye tasarımına ve oyunun çeşitli karakterlerinin tümüne hareket halinde bir bakış sunuyor.

nintendo-super-mario-bros-wonder-ekran-goruntulerini-yayinladi-1-001.jpg

Nintendo, Super Mario Bros Wonder oyunundan görüntü yayınladı

Nintendo, "Oyunda bir Harika Çiçeğe dokunduğunuzda, dünyanın harikaları açılıyor; borular canlanabilir, düşman sürüleri ortaya çıkabilir, karakterler görünüşlerini değiştirebilir, örneğin oynanışı öngörülemeyen şekillerde dönüştürebilir." oyunu duyuran basın açıklamasıydı. “Her kursta heyecan ve farklı sürprizler sizi bekliyor. Super Mario Bros. Wonder, Mario, Luigi ve Toad gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra oynanabilir karakterler olarak Princess Peach, Princess Daisy ve Yoshi'ye sahiptir.

nintendo-super-mario-bros-wonder-ekran-goruntulerini-yayinladi-2.jpg

Nintendo America'nın Satış, Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Devon Pritchard, "Mario hayranı olmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz ve hem yeni hem de özel oyunculara merak duygusu uyandıran deneyimler sunabilmeyi seviyoruz" dedi. ve yayın yoluyla iletişim. "Nintendo Switch, geliştirme ve yayıncı ortaklarımızın sunduğu heyecan verici oyunları oynamanın yanı sıra her yerdeki oyuncuların aşık olduğu Nintendo karakterlerinin maceralarını keşfetmeye devam etmek için en iyi yer." Super Mario Bros Wonder'ın tüm ekran görüntülerini aşağıdaki galeride görebilirsiniz. Oyun, 20 Ekim'de Nintendo Switch'e özel olarak çıkıyor.