Nightmares From the Deep 3 konsollara geliyor

Nightmares From the Deep 3 konsollara geliyor
Artifex Mundi, Nightmares From The Deep üçlemesinin son oyunu Davy Jones'un 2 Şubat'ta konsollara geleceğini duyurdu.Nightmares From the Deep 3: Davy Jones, Collector's Edition (Koleksiyoncu Sürümü) olarak yayınlanacak. Bu versiyon;...

Artifex Mundi, Nightmares From The Deep üçlemesinin son oyunu Davy Jones'un 2 Şubat'ta konsollara geleceğini duyurdu.

Nightmares From the Deep 3: Davy Jones, Collector's Edition (Koleksiyoncu Sürümü) olarak yayınlanacak. Bu versiyon; ek bir macera, konsept grafikler, soundtrack, 68 farklı bölge ve 29 mini oyun içeren bir paket olarak yayınlanacak.

Nightmares From The Deep 3: Davy Jones Hakkında

Küratör Sara Black ve kızı Cora'nın korkunç deniz korsanı ve denizlerin efsanesi Davy Jones'a karşı heyecan verici mücadelesinin büyük finalini keşfedin. Sea Devil (Deniz Canavarı) gizemi ortaya çıkmadan önce, kahramanlar Davy Jones'un ürkütücü galleon tarafından kaçırılıyor. Sarah kendisini ve kızını kurtarmak için, efsanevi korsanla bir anlaşma yapmak, geçmişini keşfetmek ve genç bir kızı gizemli adanın ölümsüz sakinlerinin lanetinden kurtarmak zorunda kalacak. Görevi ona bir altın madeninin, bir korsan kasabasının, Davy Jones'un sarayının ve labirent gibi bataklıkların dolambaçlı koridorlarında yol gösterecek. Başaracak mı? Voodoo cadısı ve zeki simyacı O'Malley'in tüm bunlardaki rolü ne? Genç kızın ruhu kim ve onu Dave Jones'a bağlayan şey nedir? Bu destansı maceranın finali tüm sorularınıza cevap getirecek.