Netflix The Witcher dizisinin ilk sezonunu neredeyse tamamladı

Netflix The Witcher dizisinin ilk sezonunu neredeyse tamamladı
Netflix'in The Witcher dizisinin pilot sezonu için prodüksiyonun sona yaklaştığı, merakla beklenen diziyi ve ipuçlarını takip eden Redanian Intelligence tarafından açıklandı. The Witcher'in ilk sezonunda çekimleri sona eren çeşitli...

Netflix'in The Witcher dizisinin pilot sezonu için prodüksiyonun sona yaklaştığı, merakla beklenen diziyi ve ipuçlarını takip eden Redanian Intelligence tarafından açıklandı. The Witcher'in ilk sezonunda çekimleri sona eren çeşitli oyuncuların ve ekip üyeleri sosyal medyada kutlamalara başladı bile.

The Witcher dizisinde Skellige rahibi Mousesack'i canlandıran Adam Levy, Instagram hesabından Budapeşte'deki çekimlerin sona ermesinin ardından Hotsy Totsy barda düzenlenen partiden kısa bir video gönderdi ve "Bu destansı yolculuğun bir başka parçasının sona ermesini kutladığını" yazdı.

Sezonda iki bölüm yöneten Charlotte Brändström de 27 Nisan'da şehirden ayrılırken uçak koltuğundan Budapeşte'nin bir fotoğrafını "Hoşçakal Budapeşte…" diyerek paylaşmıştı.

Büyücü Istredd'i hayata geçiren Royce Pierreson da çekimlerinin 1 Mayıs'ta sona erdiğini ve ayrılık zamanının geldiğini belirterek şehre veda edenlerden. Yine bir ekip üyesi çekimlerin 4 Mayıs Cumartesi günü sona erdiğini öne sürdü. Çekimler tamamlansa da üretim süreci boyunca yapılacak işler var. Baş Yapımcı Tomasz Bagiński yaklaşık 1 ay daha Budapeşte'de çalışmaya devam edecek.

Redanian Intelligence'ın da belirttiği gibi, bazı aktörler ve ekipler çekimleri tamamlamak için Macaristan'da en az bir kaç hafta daha kalacak. Ancak setten ayrılan anahtar karakterlere bakılırsa sezonun büyük bölümünün bittiği anlaşılıyor. Geriye kalanlar muhtemelen görsel efektleri ekleyecek ekipler ve birkaç ay daha sürecek gibi görünen lansman sonrası prodüksiyon ve pazarlama çalışmaları olabilir. The Witcher serisinin oyunlarında karşılaştığımız yaratık türlerine bakılırsa muhtemelen yapılacak çok iş var.

Netflix henüz The Witcher dizisinin yayınlanacağı tarihi açıklamadı. Ancak edinilen bilgiler ve tüm ipuçları bu yıl muhtemelen sonbahar aylarında başlayacağına işaret ediyor. Bu da size serinin 3 oyunu tekrar oynamanız ve Andrzej Sapkowski'nin romanlarını okumanız için bolca zaman veriyor.