Netflix'in The Witcher dizisinden ilk fragman geldi!

Netflix'in The Witcher dizisinden ilk fragman geldi!
Aylarca süren bekleyişin ardından nihayet beklenen anlardan biri geldi. Daha önce Netflix'in The Witcher dizisinden set fotoğrafları sızdırılmış ve resmi fotoğraflar gelmişti. San Diego Comic-Con 2019 devam ediyor ve Netflix sonunda...

Aylarca süren bekleyişin ardından nihayet beklenen anlardan biri geldi. Daha önce Netflix'in The Witcher dizisinden set fotoğrafları sızdırılmış ve resmi fotoğraflar gelmişti. San Diego Comic-Con 2019 devam ediyor ve Netflix sonunda The Witcher dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Heyecanla beklenen Netflix The Witcher dizisinin ilk fragmanında Rivialı Geralt'ı sıkça görüyoruz ancak yine de karakterine dair çok fazla soru işareti var. Bununla birlikte The Witcher'ın ilk tanıtımı olmasına rağmen aksiyon gittikçe artıyor ve kısa aksiyon sahneleriyle birlikte popüler oyun serisinden bazı kilit karakterler görünüyor. Sizleri daha fazla bekletmeyelim ve sizi The Witcher fragmanıyla baş başa bırakalım:

Netflix dizisi, Andrzej Sapkowski'nin öykü ve roman serisindeki 7. kitaptan sonraki olayları anlatan, CD Projekt RED'in sevilen oyun serisini konu almıyor. Aksine yaklaşan televizyon dizisi yukarıdaki fragmanda da göreceğiniz gibi Sapkowski kitaplarından doğrudan uyarlanıyor. Örneğin, fragmanın sonlarındaki bir sahne ilk kısa öykü koleksiyonu The Last Wish'ten ve Geralt ile Vengerberg'li Yennefer'ın bir Djinn'le dövüşeceğinin ipuçlarını veriyor. Temel olarak birbirlerine duydukları sevgiyi mühürlüyor.

Yennefer yine The Witcher fragmanının vazgeçilmez yüzlerinden. Ayrıca Ciri de birkaç kez görünüyor ve akşam yemeği sahnesindeki bir kadın muhtemelen Ciri'nin annesi olacak. Tabii ki Netflix'in dizisi tamamen aile draması olmayacak. Kitap serisi oyunlar gibi sihir, politika, savaş ve insanlığın dehşetini hikayenin merkezine yerleştiriyor. Fragmana bakılırsa bu kilit unsurların ekranlara sadık bir şekilde çevrileceği anlaşılıyor.

Netflix, The Witcher dizisi için yayın tarihini henüz açıklamadı ancak bu yılın sonlarına doğru başlaması bekleniyor.