The Witcher 8 bölümlük dizi olarak Netflix'te yayınlanacak!

The Witcher 8 bölümlük dizi olarak Netflix'te yayınlanacak!
Netflix, Andrzej Sapkowski’nin popüler CD Projekt Red RPG oyunlarına ilham veren The Witcher efsanesine dayanan 8 romanı için yeni bir gösterim üretecek.Oyun serisinden kazancı olmayan Sapkowski dizide kreatif danışman olarak hizmet...

Netflix, Andrzej Sapkowski’nin popüler CD Projekt Red RPG oyunlarına ilham veren The Witcher efsanesine dayanan 8 romanı için yeni bir gösterim üretecek.

Oyun serisinden kazancı olmayan Sapkowski dizide kreatif danışman olarak hizmet verecek. "Netflix'in hikayelerimin bir uyarlamasını yapacağından ötürü heyecan duyuyorum" diyen Sapkowski, basın açıklamasında “kaynaklara ve otuz yıl boyunca yazdığım temalara sadık kalacağım" diye ekledi.

The Witcher, 8 bölüm olacak ve Doğu Avrupa'da çekilecek

Netflix'in The Witcher yazarı Lauren Schmidt Hissrich, yaklaşan uyarlama hakkında bazı bilgileri kısa bir süre önce Twitter’da paylaştı. Roma'daki son etkinlikte, dizinin sekiz bölüm olacağı ve 2020’de yayınlanacağı ortaya çıktı. Hissrich, pilot çalışmalarını bitirdiğini ve artık senaryonun tamamlanması için yardımcı olacak diğer yazarların katılacağını söyledi. Çekimler Doğu Avrupa’da gerçekleşecek.

Bölümlerin sayısı hakkında da konuşma yapan Hissrich, sekiz bölümün yeterli görünmeyebileceğini, ancak yaratıcılık olarak doğru adım olduğunu söyledi.

Netflix, The Witcher'ı 2020’de yayınlamaya çalışıyor ama Hissrich hızın üzerinde kaliteye öncelik verildiği için planların değişebileceğini belirtti. Hissrich ayrıca, Doğu Avrupa’nın çekimler için en uygun yer olduğunu söyledi. “Bu şov başka bir yerde olamaz” diye ekledi.