Netflix, The Witcher: Blood Origin Adlı Yeni Dizisini Duyurdu

Netflix, The Witcher: Blood Origin Adlı Yeni Dizisini Duyurdu
Netflix'in The Witcher dizisiyle yakaladığı başarı yeni projelere önayak oluyor. Yayın devi, şimdi de The Witcher: Blood Origin adlı spin-off dizisini duyurdu. Yeni mini dizi, Geralt'ın maceraları başlamadan 1.200 yıl öncesini...

Netflix'in The Witcher dizisiyle yakaladığı başarı yeni projelere önayak oluyor. Yayın devi, şimdi de The Witcher: Blood Origin adlı spin-off dizisini duyurdu. Yeni mini dizi, Geralt'ın maceraları başlamadan 1.200 yıl öncesini konu alacak.

Yeni projenin yapımcılığını orijinal The Witcher dizisinin baş yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich ve Declan de Barra üstleniyor. The Witcher: Blood Origin, 6 bölümlük kısa bir macera olarak tasarlanıyor. Ayrıca The Witcher'ın yaratıcısı Andrzej Sapkowski, yaratıcı danışmanı ve yapımcı rollerini üstlenecek.

The Witcher: Blood Origin, ilk Witcher'ın ortaya çıktığı dönemi anlatacak

Netflix The Witcher fragman

The Witcher: Blood Origin, insanların ve yaratıkların dünyalarının çarpıştığı Kürelerin Birleşimi (Conjunction of Spheres) adı verilen dönemde, mutasyona uğramış ilk Witcher'ı anlatacak. Declan de Barra Forbes'a yaptığı açıklamada, "The Witcher: Blood Origin, Elf medeniyetinin yıkılmadan önceki hikayesini anlatacak ve en önemlisi ilk Witcher'ın unutulmuş tarihini ortaya çıkaracak." dedi.

Netflix ise sosyal medyada hesabı NX üzerinden yaptığı paylaşımda, "Rivialı Geralt'tan 1200 yıl önce; canavarların, insanların ve elflerin dünyaları bir araya geldi ve ilk Witcher ortaya çıktı. Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich'in 6 bölümlük canlı aksiyon spin-off dizisi The Witcher: Blood Origin'i duyuruyoruz." ifadelerine yer verdi.

The Witcher: Blood Origin

Şimdilik dizinin karakterleri ve hikayesi hakkında daha fazla detay gelmedi. Netflix, dizinin prodüksiyon ve yayın tarihlerini de henüz açıklamadı. Yayıncının The Witcher ile ilgili diğer projeleri göz önüne alındığında yeni dizinin gelişi zaman alabilir. Orijinal The Witcher dizisinin 2. Sezon çekimleri, Ağustos ayında yeniden başlayacak.

Netflix ayrıca genç Vesemir'in başrolünde olacağı anime filmi The Witcher: Nightmare of the Wolf hakkındaki detayları da açıklamadı. Yayıncının gelecek projeleriyle ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.