Netflix'in God of War dizisi üzerinde çalışmadığı doğrulandı

Netflix'in God of War dizisi üzerinde çalışmadığı doğrulandı
Oyunun geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürüldüğü dönemde, Netflix'in God of War dizisi üreteceğini ortaya atan, ancak pek de inandırıcı olmayan söylentiler başladı. Şu anda asılsız olarak değerlendirilen iddiaya göre;...

Oyunun geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürüldüğü dönemde, Netflix'in God of War dizisi üreteceğini ortaya atan, ancak pek de inandırıcı olmayan söylentiler başladı. Şu anda asılsız olarak değerlendirilen iddiaya göre; Jason Momoa, Kratos rolünde olacaktı.

God of War'ın kreatif direktörü Cory Barlog Twitter hesabından spekülasyonlara son noktayı koydu. Netflix seri üzerinde çalışmıyor ancak Barlog, akış hizmetinin bu durumu değiştirmesini istiyor. Yönetmen, şu anda öyle bir projenin olmadığını doğrulayan aynı gönderide ümitlerini de ortaya koydu.

Netflix God of War

"Doğru. Böyle bir şey olmayacak. @netflix bu konuda bir şeyler yapmalı mıyız acaba?"

God of War dizisi için Netflix'e yeşil ışık. Neden olmasın?

Netflix'in eski Daredevil yazarı Lauren S. Hissrich ile The Witcher üzerinde çalışmasının ardından God of War pek de olasılık dışı değil. İlginç bir şekilde, Spartacus'ü yaratan ve Daredevil'in pilot sezonunu yöneten Steven S. DeKnight, God of War filmi üretmeye ilgi duyduğunu belirtti. Düşününce, Buffy ve Angel'ı yazan, Spartacus'ü yaratan kişi, Kratos'un başrolde olduğu bir projeyi yürütmek için iyi bir uyum oluşturabilir.

DeKnight ve Barlog, Kong: Skull Island yönetmeni, Jordan Vogt-Roberts ile birlikte bir SDCC panelini paylaştığında, belki de bu konu yakında gündeme gelecektir.

Umutla God of War Netflix dizisi için bekleyiş sürerken, oyunda ise heyecan devam ediyor.