Netflix, E3 2019'da oyun planlarını açıklayacak

Netflix, E3 2019'da oyun planlarını açıklayacak
The Game Awards'ın kurucusu Geoff Keighley, Netflix'in E3 2019 Coliseum panellerinin katılımcı listesine eklendiğini açıkladı. Yayıncının katılımı "Netflix yapımlarını video oyunlarına geliştirmek" başlığıyla tanıtıldı.Panelin...

The Game Awards'ın kurucusu Geoff Keighley, Netflix'in E3 2019 Coliseum panellerinin katılımcı listesine eklendiğini açıkladı. Yayıncının katılımı "Netflix yapımlarını video oyunlarına geliştirmek" başlığıyla tanıtıldı.

Panelin tarih ve saat bilgilerinin yanı sıra, kimlerin ev sahipliği yapacağı veya sunacağı hakkındaki bilgiler de henüz mevcut değil. Panelin başlığına bakılırsa yayıncı öncelikle oyunlara uyarlanan Netflix yapımlarına ve The Witcher 3 gibi oyunlardan uyarlanan dizilere odaklanacak. Kim bilir belki de servisin sevilen Castlevania dizisinin 3. sezonu için bir güncelleme veya fragman gelebilir. Belki de yeni çıkan Dragon's Dogma animesi hakkında detaylar sunulabilir. Şimdilik tahmin etmek zor ve gelecek açıklamaları bekleyeceğiz.

Bunların yanı sıra Stranger Things 3: The Game hakkında yeni bilgiler E3 sırasında ortaya çıkacak. Özellikle de dizinin 3. Sezon galasıyla aynı tarihte yayınlanacak olmasından dolayı oyunun panelin odakları arasında olması olası. Netflix, kendi Stranger Things oyununu geliştiren Telltale'in kapanmasından sonra, serinin oyun tarafındaki varlığını genişletmek için alternatif yollar üzerinde çalışacağını açıklamıştı. Yine de Devolver Digital gibi Stranger Things lisansına ilgi duyan stüdyolarla her şey mümkün görünüyor.

E3 2019 etkinliği bu yıl 11-14 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.