Netflix Bu Yaz Çıkacak Lego, Satranç ve Diğer Oyunları Ortaya Koyuyor

Netflix Bu Yaz Çıkacak Lego, Satranç ve Diğer Oyunları Ortaya Koyuyor
Netflix bu yaz çıkacak olan Lego ve Satranç gibi oyunların tanıtımını yaptı.

Netflix bu hafta yaz boyunca oyun platformuna hangi oyunların geleceğini açıkladı. Akış hizmetinde önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak beş oyun bulunuyor. Bunlardan biri popüler bir diziye dayanan bir oyun ve biri de popüler Lego serisindendir. Netflix, bu yılın başlarında daha spesifik olarak birkaç oyunun eklenmesiyle dalga geçti, şirket bu yıl 40 adede kadar oyun çıkarmayı planladığını söyledi, bu nedenle yaz boyunca platforma gelen tek oyun bunlar olmayabilir.

netflix-bu-yaz-cikacak-lego-satranc-ve-diger-oyunlari-ortaya-koyuyor-1.jpg

Netflix, Lego ve Satranç gibi oyunları piyasaya sürüyor

Şu anda çıkış tarihi olan oyunlar Oxenfree II: Lost Signals (12 Temmuz), The Queen's Gambit Chess (25 Temmuz) ve Cut the Rope Daily (1 Ağustos) oluyor. Gizemli macera oyunu devam oyunu Oxenfree II, PS5, PS4, Switch ve PC için çıktığı gün Netflix'te çıkıyor. Cut the Rope Daily, oyuncuların her gün çözmeleri gereken yeni fizik tabanlı bulmacalara sahip olacağı popüler Cut the Rope oyununun yeni bir versiyonudur.

netflix-bu-yaz-cikacak-lego-satranc-ve-diger-oyunlari-ortaya-koyuyor-2.png

The Queen's Gambit Chess, Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu benzer isimli dizisinin uyarlamasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, öncelikle oyuncuların tahtada diğer rakiplerle karşı karşıya geldiği ve becerilerini geliştirdiği satranç tabanlı bir macera oyunudur. Ana karakter Beth Harmon'ın evi, Methuan yetimhanesi ve Las Vegas turnuvası dahil olmak üzere çeşitli yerlerde gerçekleşir. Oyuncular ayrıca diziden birkaç karakterle tanışır.

netflix-bu-yaz-cikacak-lego-satranc-ve-diger-oyunlari-ortaya-koyuyor-3.jpg

Listedeki iki oyunun henüz çıkış tarihi yoktur. Biri Lego Legacy: Heroes Unboxed, oyuncuların birbirlerine karşı savaşmak için Lego minifigs topladıkları bir savaş RPG'sidir. Gameloft'un oyunu ilk olarak 2020'de piyasaya sürüldü, ancak sunucuları bu yılın başlarında kapatıldı, Netflix için yeniden canlandırılıyor. Diğeri ise kağıt dünyasında geçen bir macera oyunu olan Paper Trail. Ayrıca PS5, Xbox Series X/S, PS4, Switch ve PC'de piyasaya sürülüyor.

İlgili Haberler