Netflix, 30 ülkede fiyatlarını düşürdü!

Netflix, 30 ülkede fiyatlarını düşürdü!
Netflix, 30 ülkede fiyatlarını aşağıya çektiğini açıkladı. BBC tarafından belirtilen haberde, pek çok ülke ve bölge indirimden yararlandı.

Netflix, Asya, Avrupa, Latin Amerika, Sahra altı Afrika ve Orta Doğu'da 30'dan fazla ülkede fiyatlarını düşürdü. Böylece daha fazla abone çekmeyi amaçladı. Haber

BBC

'den geldi. Bu noktada, ülkeler arasında Malezya, Endonezya, Tayland, Hırvatistan, Filipinler, Venezuela, Kenya ve İran yer aldı. Orada planlanan kesintiler nedeniyle bazı abonelik ücretleri yarı yarıya iniyor.

netflix-30-ulkede-fiyatlarini-dusurdu

Netflix, bazı ülkelerde yarı yarıya indirim uyguladı

Bir Netflix sözcüsü BBC'ye açıklama yaptı. Bu bağlamda, "Üyelerimizin deneyimini iyileştirmenin yollarını her zaman araştırıyoruz. Belirli ülkelerdeki planlarımızın fiyatlarını güncellediğimizi doğrulayabiliriz." dedi. Şirketin Eş CEO'su Greg Peters, Ocak ayı kazanç görüşmesinde bazı detayları belirtti. Şirketin, geniş bir tüketici yelpazesi için çok çeşitli seçenekler sunmak istediğini açıkladı. Buna ek olarak, "Dünyanın dört bir yanında derinlemesine nüfuz edemediğimiz ülkelerde bir grup insan var. Onları çekmek için daha fazla fırsatımız var." açıklamasını yaptı.

Sizler Netflix'in bu fiyat politikası hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!