Need for Speed Payback yarışçılarıyla tanışın - Yeni Fragman

Need for Speed Payback yarışçılarıyla tanışın - Yeni Fragman
Electronic Arts, Need For Speed Payback için yeni hikaye fragmanı yayınladı ve oyunda oynayacağınız üç karakteri tanıttı. Üç yarışmacının her biri kendi benzersiz yarış stiline sahip ve hepsi aynı şeyden beslenir: intikam.EA...

Electronic Arts, Need For Speed Payback için yeni hikaye fragmanı yayınladı ve oyunda oynayacağınız üç karakteri tanıttı. Üç yarışmacının her biri kendi benzersiz yarış stiline sahip ve hepsi aynı şeyden beslenir: intikam.

EA tarafından yapılan tanıtım açıklaması:

Bu sonbahar kült yapım Need for Speed serisinin son yapımı Need For Speed Payback ile 3 farklı karakteri deneyimleyin. Tyler, Jess ve Mac, intikam almak için ortak bir amaçla birleştiler. Siz ve ekibiniz Fortune Vadisi'nin yer altı dünyasında hain bir kartel olan The House ile savaşırken, çılgın görevleri ve araba savaşlarını deneyimleyin.

Tyler "Ty" Ramirez, The Racer: Drag ve sokak yarışları onun hayatı ve doğuştan bir yarışçı olarak, kazanmak bitmek bilmeyen bir isteği vardır. Ekibi ihanete uğradığında, tek bir odak noktası vardır: İntikam.

Jessica "Jess" Miller, The Wheelman: daima kaçıyor. Vaktini yüksek riskli, yüksek ödüllü işler yaparak harcıyor, ancak mantıklı duruşunu asla kaybetmiyor. Her ne kadar uçuk olursa olsun, her durumdan kurtulabilir ve arkadaşlarını korumak için ne gerekiyorsa yapar.

Sean "Mac" McAlister, The Showman: Öngörülemeyen ve gösterişli bir tarzı vardır. Offroad yarışları ve drift onun uzmanlık alanları ve asla köşeye sıkışmaz ve parkurda kirlenmekten korkmaz. Mac'in vurdumduymaz tavrı, mürettebatın zor zamanlardan geçmesine sebep olur.

Need For Speed Payback, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Kasım'da çıkış yapacak.