Need For Speed: Most Wanted Orijinal Seslendirme Sanatçısına Göre Yeniden Yapılıyor

Need For Speed: Most Wanted Orijinal Seslendirme Sanatçısına Göre Yeniden Yapılıyor
Sözde gelecek yıl geliyor.

EA'nın 2005 açık dünya yarışçısı Need for Speed: Most Wanted, bir seslendirme sanatçısının orijinal oyunla ilgili yakın tarihli bir gönderisinin doğru olduğu kanıtlanırsa, yeniden yapım muamelesi görüyor olabilir. Need for Speed: Most Wanted'ın yeniden çevrimi haberi, aktör Simone Bailly'nin artık silinmiş Instagram ve Twitter gönderilerinden geliyor.

need-for-speed-most-wanted-orijinal-seslendirme-sanatcisina-gore-yeniden-yapiliyor-1.jpg

Need for Speed: Most Wanted Remake sürümü yolda olabilir

Bailly'ye göre, "Need for Speed: Most Wanted Remake 2024'te piyasaya sürülecek" ve Bailly'nin söylediği gibi, bunun geliştirici Criterion Games'in aynı adlı 2012 yarışçısı yerine EA Vancouver'ın 2005 orijinalinin yeni bir versiyonu olduğunu tahmin edebiliriz. Bir kez daha ana karakter Çavuş Jonathan Cross'un "partneri" olarak rol alıyor. Cross (seslendiren Dean McKenzie), Need for Speed: Most Wanted 2005'in hikayesinde önemli bir rol oynadı ve Rockport şehrinin yasadışı sokak yarışı sahnesine son vermek için çalışan trafik görevlilerinden oluşan bir görev gücüne liderlik etti. Oyuncu karakterinin elbette başka fikirleri de vardı.

need-for-speed-most-wanted-orijinal-seslendirme-sanatcisina-gore-yeniden-yapiliyor-2.jpg

Bailly'nin bir yeniden yapımdan bahsetmesi doğru çıkarsa, kendisinin ve McKenzie'nin yeni replikler kaydetmek için stüdyoya dönüp dönmedikleri veya sadece orijinal oyundakileri yeniden kullanıp kullanmayacağı belli değildir.