NBA Live 18 için Ücretsiz Demo Yayınlandı!

NBA Live 18 için Ücretsiz Demo Yayınlandı!
EA tarafından geliştirilen NBA Live 18 için ücretsiz demo bugün Playstation 4 ve Xbox One platformları için yayınlandı.Peki bu ücretsiz demo neler sunuyor?Oyuncular The One için bir giriş bölümü olan tek kişilik oyun modu The...

EA tarafından geliştirilen NBA Live 18 için ücretsiz demo bugün Playstation 4 ve Xbox One platformları için yayınlandı.

Peki bu ücretsiz demo neler sunuyor?

Oyuncular The One için bir giriş bölümü olan tek kişilik oyun modu The Rise'ı deneyebilecekler. Bu modda kendi basketbol oyuncunuzu yaratacaksınız ve bu oyuncunun NBA'deki kariyerini geliştirip şekillendireceksiniz.

The Rise modundaki ilerlemeniz oyunun tam sürümünde devam edecek. Aynı şey; tamamladığınızda farklı ödüller kazanabileceğiniz canlı etkinlikler için de geçerli.

Play Now ile Cleveland Cavaliers ve Golden State Warriors takımlarını deneyimleyebileceksiniz.

Ayrıca EA, NBA Live 18'in kapak yıldızının Houston Rockets'in süperstarı James Harden olacağını açıkladı. Harden: "NBA Live 18'in tamamiyle ligde kendi kimliğinizi ve markanızı yaratmak olduğunu söyleyebilirim" dedi ve ekledi "Eğer kimse yaratıcılık hakkında bir şey bilmiyorsa, o benim."

NBA Live 18 için gelecek yeniliklerden biri olan WNBA hakkındaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Demoyu denemek isteyenler Playstation Store'dan ücretsiz olarak indirebilirler. Oyunun tam sürümü 15 Eylül'de piyasaya sürülecek.