NBA 2K21'de Kapak Yıldızı Damian Lillard'dan İki Şarkı Olacak

NBA 2K21'de Kapak Yıldızı Damian Lillard'dan İki Şarkı Olacak
NBA 2K21, oyunculara her yıl olduğu gibi çeşitli sanatçılardan parçalar sunacak. Oyunun müzikleri arasında kapak yıldızı Damian Lillard tarafından seslendirilen ve henüz yayınlanmamış iki şarkı olacak. Soundtrack listesinden...

NBA 2K21, oyunculara her yıl olduğu gibi çeşitli sanatçılardan parçalar sunacak. Oyunun müzikleri arasında kapak yıldızı Damian Lillard tarafından seslendirilen ve henüz yayınlanmamış iki şarkı olacak. Soundtrack listesinden 49 şarkı, popüler müzik platformu Spotify'da yayınlandı.

NBA 2K21'in soundtrack albümünde Damian Lillard'a Roddy Ricch, The Strokes, Stormzy gibi sanatçılar eşlik edecek. Lansmanda geçtiğimiz yıllarda hayata gözlerini yuman WaterD ve Pop Smoke'tan şarkılar da dahil olmak üzere toplam 52 şarkı olacak. Serinin yeni oyununa, NBA 2K20'de olduğu gibi, yıl boyunca yeni müzikler eklenecek.

NBA 2K21'in yeni nesil sürümü, parça sayısını büyük ölçüde artıracak

NBA 2K21, Soundtrack

NBA 2K21'in yeni nesil sürümü ek şarkılar getirecek ve lansmanda oyunculara 202 parça sunacak. Lansmandan sonra, yeni nesil soundtrack listesi hip-hop, R&B, elektronik, pop ve rock türünde birçok yeni şarkıyla güncellenecek. NBA 2K21 soundtrack albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

NBA süperstarı ve NBA 2K21'in yıldızı Damian Lillard, "Kapakta olmak benim için çok önemli, ancak kapakta olmak ve müziğimin oyunun bir parçası olması da büyük bir başarı. Şahsen daha önce radyoda yeni sanatçılar, şarkılar ve türlerle tanıştım, ama ilk önce NBA 2K'da duydum." şeklinde konuştu. Lillard, gerçek hayatta da müzikle ilgileniyor ve sahne adı Dame D.O.L.L.A. olarak biliniyor.

NBA 2K Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody, "Müzik her zaman NBA 2K'nın ayrılmaz bir parçası oldu ve her yıl oyuncuların oyun içi deneyimine yaklaşımımızı genişletmek için çalışıyoruz. Bu yıl, yeni nesil teknolojinin desteklediği bir parça listesi ve kapak sporcusu Damian Lillard'dan henüz yayınlanmamış parçalarla sountrack'leri tamamen yeni zirvelere taşıyabiliriz." dedi.

NBA 2K21, 4 Eylül'de şimdiki nesil platformlara gelecek. Oyunun yeni nesil versiyonları, yıl sonuna doğru PS5 ve Xbox Series X'in piyasaya sürülmesinin ardından oyunculara sunulacak.