Naughty Dog'un iş ilanı, hikaye odaklı yeni bir oyuna işaret ediyor

Naughty Dog'un iş ilanı, hikaye odaklı yeni bir oyuna işaret ediyor
Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin ardından yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlayacak gibi görünüyor. Stüdyo, yeni projesi için Seviye/Çevre Tasarımcısı, Yakın Dövüş Animatörü, Araç Programcısı ve diğer birkaç...

Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin ardından yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlayacak gibi görünüyor. Stüdyo, yeni projesi için Seviye/Çevre Tasarımcısı, Yakın Dövüş Animatörü, Araç Programcısı ve diğer birkaç pozisyon için iş ilanı verdi. İlanlar, hikaye odaklı içerik geliştirme ve yeni nesil grafik analizine odaklanıyor.

İş ilanları Naughty Dog'un resmi web sitesinin "Kariyer" sayfasında ortaya çıktı. Seviye/Çevre Tasarımcısı görevi için özellikle Tek Oyunculu deneyimden bahsediliyor. Yakın Dövüşçü/Oynanış Animatörü rolü için ise gelecekteki projelerde ilgi uyandıran bir oynanış sağlayacak animatörler aranıyor. Son oalrak Araç Programcısı, PlayStation Studios'un merkezi teknoloji gruplarından biri olan ICE Team ile çalışacak.

Naughty Dog yeni projesi hakkında çok fazla bilgi vermiyor

The Last of Us Part 2 - Naughty Dog

Naughty Dog'un ilanlarının hiçbiri, stüdyonun hangi oyun üzerinde çalıştığına dair net bir fikir sunmuyor. Bununla birlikte, ekibin The Last of Us Part II için çok oyunculu Factions modunun yeni versiyonunu getirmeyi planladığını biliyoruz. Diğer yandan stüdyonun başkan yardımcısı Neil Druckmann, geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda gelecekteki tek oyunculu projelerinin The Last of Us Part III veya yepyeni bir oyun serisi olacağını ima etmişti.

The Last of Us Part II geçtiğimiz ay PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sürüldü. Oyun, lansmandan sonraki ilk üç günde dünya çapında 4 milyon kopya satarak, en hızlı satan PS4 oyunu olmuştu. Naughty Dog'un ilgiyle karşılanan devam oyunu, PS Store'da Haziran ayının en çok satan oyunu oldu.