Naraka: Bladepoint Yakında PS5 İçin Ücretsiz Oluyor

Naraka: Bladepoint Yakında PS5 İçin Ücretsiz Oluyor
13 Temmuz'da Naraka: Bladepoint, oynaması ücretsiz hale gelir ve PS5'e gelir.

Dün geceki Naraka Fest canlı akışı sırasında ortaya çıkan Naraka: Bladepoint, daha önce yalnızca Xbox ve PC'de mevcut olmasının ardından nihayet 13 Temmuz'da PlayStation 5'e geliyor. Aynı zamanda, battle-royale, PS5'te çıktığında tüm platformlarda oynaması ücretsiz oluyor.

naraka-bladepoint-yakinda-ps5-icin-ucretsiz-oluyor-1.jpg

Naraka Fest canlı yayınında Naraka: Bladepoint açıklamaları geldi

Bu haber, Naraka: Bladepoint'in lansmanından bu yana 20 milyon oyuncuyla olağanüstü bir dönüm noktasına ulaşmayı başardığı gerçeğinin kutlanmasıyla birlikte geliyor. Oyun için ödeme yapanlardan biriyseniz, bir tür geri ödeme göreceksiniz. 2021'deki lansmanından bu yana oyunu satın alan tüm oyuncular, bir miktar oyun içi altınla ödüllendirilecek; oyunun hangi sürümüne sahip olduklarına bağlı olarak miktar. Bunun da ötesinde, Xbox Game Pass ile oynayanlar otomatik olarak Naraka: Bladepoint'in Ultimate Sürümüne yükseltilecek. Naraka: Bladepoint Game Pass'e geldiğinde geliştirici 24 Entertainment'ın neden satışları kaybetmekle hiç ilgilenmediği konusunda her şey biraz daha mantıklı davranıyor.

naraka-bladepoint-yakinda-ps5-icin-ucretsiz-oluyor-2.jpg

Naraka'nın yanı sıra: Bladepoint daha da fazla oyuncu tarafından erişilebilir hale geliyor ve oyuna bazı yeni eklemeler de yapılacak. Capture the Spirit Well adlı yeni bir mod ekleniyor. Bu mod, çoğu Capture the Flag oyun moduna benzer şekilde oynanan bir 12'ye 12 PvP modudur. Düşmanları büyüleyebilen ve ruhlarını ele geçirebilen eski bir tilki-iblis olduğu söylenen yeni kahraman Tessa da karakter listesine katılıyor.