Mortal Kombat yeni filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor

Mortal Kombat yeni filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor
Mortal Kombat 11'in yayınlanmasının ardından, Mortal Kombat beyaz perdeye de geri dönmeye hazırlanıyor. 90'lı yıllarda yayınlanan filmlerin ardından bu geri dönüş, serinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.Haberler...

Mortal Kombat 11'in yayınlanmasının ardından, Mortal Kombat beyaz perdeye de geri dönmeye hazırlanıyor. 90'lı yıllarda yayınlanan filmlerin ardından bu geri dönüş, serinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Haberler yeni Mortal Kombat filminin çekileceği Güney Avustralya'daki yetkililerden geldi. Filmin "yerel endüstri tarihinin en büyük stüdyo prodüksiyonu" olacağı belirtiliyor. Filmin prodüksiyonu Avustralya ekipleri ve Adelaide Studios 'Sound Stages'in katılımıyla 580 kişiye istihdam yaratmaya hazırlanıyor. Ayrıca yaklaşık 49 milyon dolar tutarında destek alacağı öngörülüyor.

Warner Bros. filmi geçtiğimiz yıl duyursa da, çoğu oyun haberinde olduğu gibi bunun da gerçekleşeceğinin garantisi yoktu. Ancak son gelişmeler yeni film girişimini açıkça ortaya koyuyor.

Yeni Mortal Kombat filminin senaryosu Greg Russo tarafından yazıldı ve uzun metrajlı ilk senaryosuna hazırlanan Simon McQuoid tarafından yönetilecek. That Hashtag Show'un geçtiğimiz yıl yayınladığı habere göre; film Cole Turner adında yepyeni bir karaktere odaklanacak.

Açıklanan bilgiye göre; Cole, kehanet avcısı tarafından fantastik bir turnuvada yarıştırılan Philadelphia'lı bir boksör ve turnuvanın sonucu dünyanın ve halkının kaderini belirleyecek. Ayrıca serinin bilindik karakterleri Kano, Sonya Blade ve Raiden'da filmde yer alacak.

Hayranların 90'lı yıllardaki filmler hakkındaki endişelerini ele alan Russo, Twitter'da yeni Mortal Kombat filminin yönetmenini korudu:

"Yönetmenimiz Simon McQuoid'in MK'ye sadık kalacağı konusunda endişeleriniz varsa, geri dönüp yönettiği VG reklamlarından bazılarına göz atmanızı rica ediyorum. PS3 "Michael" reklamı, hala her izlediğimde beni etkiliyor."

Yeni Mortal kombat filmi için tarih henüz belli değil.