Injustice 2'nin yeni karakteri Raiden olacak!

Injustice 2'nin yeni karakteri Raiden olacak!
NetherRealm Studios özellikle kendi savaş evrenleri arasında olan geçişleri seviyor. Geliştirici ve Warner Bros. Interactive Entertainment, Hollywood'daki Pro Series Büyük Finalleri'nde Mortal Kombat'tan bir başka popüler karakter...

NetherRealm Studios özellikle kendi savaş evrenleri arasında olan geçişleri seviyor. Geliştirici ve Warner Bros. Interactive Entertainment, Hollywood'daki Pro Series Büyük Finalleri'nde Mortal Kombat'tan bir başka popüler karakter Raiden'in Injustice 2'ye geleceğini açıkladı.

Raiden Ekim ayında Fighter Pack 2 için DLC olarak eklenecek. Sub-Zero, ilk fighter pack içinde sunulan, ilk Mortal Kombat karakteriydi.

Aşağıdaki tanıtım videosuna bakılacak olursa Yıldırım tanrısı her zamankinden daha 'yüklü' ve Injustice evrenine değişik bir soluk getirecek gibi görünüyor. Elektrik tabanlı saldırıların yanı sıra, teleport ve ikonik torpedo hareketi yetenekleri arasında. Mortal Kombat'ın ejderhasının bir elektrik sürümünü çağıran süper hareketi oldukça ayrıntılı ve etkileyici. Ayrıca ilk göze çarpan göz alıcı Black Lightning kostümü ve Raiden için premier kostüm olacak gibi görünüyor. Injustice 2'nin premier kostümleri, sahip oldukları karakterlere farklı diyaloglar ve elbette benzersiz bir görünüm veriyor.

Tanıtım Videosu: