Mortal Kombat filminin yazarı Bioshock filmi yapmak istiyor

Mortal Kombat filminin yazarı Bioshock filmi yapmak istiyor
Oyunlardan uyarlanan filmler geçmişte kötü uyarlamalarla karşımıza çıksa da gelişen teknoloji artık iddialı yapımlar sunuyor. BioShock filminin 2008 yılında çekilmesi planlanmış ancak yüksek maliyetler filmin iptali ile sonuçlanmıştı....

Oyunlardan uyarlanan filmler geçmişte kötü uyarlamalarla karşımıza çıksa da gelişen teknoloji artık iddialı yapımlar sunuyor. BioShock filminin 2008 yılında çekilmesi planlanmış ancak yüksek maliyetler filmin iptali ile sonuçlanmıştı. Ancak yaklaşmakta olan Mortal Kombat filminin yazarı Greg Russo bütçesi düşük de olsa BioShock filmi çekmeyi çok istediğini belirtti.

Greg Russo bu konudaki isteğini şu sözlerle dile getirdi:

"BioShock'u yapmanın bir yolunu bulmayı çok isterdim ve denedim. Bulabileceğim herkesle dirsek temasındayım çünkü gerçekten eğlenceli olacağını düşündüğüm harika bir yolum var. Dehşetini ön plana çıkar ve bütçeyi yönetilebilir bir fiyatta tutmayı ümit et. Ama evet buna kesinlikle bayılıyorum ve üzerinde çalışmak çok eğlenceli."

Russo geçmişinde Resident Evil ve Saints Row gibi oyun uyarlaması çalışmalarına sahip ve belki de Mortal Kombat ile tekrar başarılı olursa BioShock filmine de yeşil ışık gelebilir.

Son neslin ve belki de tüm zamanların tartışmasız en sevilen oyunlarından biri olan BioShock'u özellikle oyunun atmosferi ve anlatı tarzıyla filme uyarlamak mükemmel olurdu. Her ne kadar oyun filmlerinin geçmiş performansları izleyiciler üzerinde iyi etkiler bırakmasa da, film yapımcıları topluluğu dinleyip kaynak materyallere sadık kalarak bu izlenimi değiştirmeye çalışıyor.

Son zamanlarda Dedektif Pikachu filmi olumlu yorumlar aldı. Ayrıca yaklaşmakta olan Sonic the Hedgehog filminin yapımcıları hayranların eleştirileri sonrasında Sonic'in karakter modelini yeniden tasarlamaya karar verdi. Ayrıca bu yıl gelecek Netflix'in The Witcher dizisi de heyecanla beklenen yapımlar arasında. Elbette Mortal Kombat filmi de geçmişi tartışılan bir seriydi ve topluluk yeni filmden umutlu. Son olarak Tom Holland'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Uncharted filmi de PlayStation oyuncuları için anlamlı olacak.

BioShock serisi oyuncular tarafından çok seviliyor ve hayran kitlesini memnun edebilmesi için belli bir standarda çıkabilmeli. Eğer olacaksa doğru şekilde yapılması gerekir. Bioshock için gelecek yeni projeleri takip edeceğiz ve okurlarımızı güncelleyeceğiz.