Mortal Kombat filminin çekimleri resmi olarak başladı

Mortal Kombat filminin çekimleri resmi olarak başladı
Warner Bros. ve New Line Cinema'nın yeniden başlayan Mortal Kombat film uyarlamasının vizyon tarihini açıklamasının ardından çalışmaların kısa süre içinde başlayacağı anlaşılmıştı. Sonunda projenin senaryo yazarı Greg...

Warner Bros. ve New Line Cinema'nın yeniden başlayan Mortal Kombat film uyarlamasının vizyon tarihini açıklamasının ardından çalışmaların kısa süre içinde başlayacağı anlaşılmıştı. Sonunda projenin senaryo yazarı Greg Russo hafta sonu çekimlerin Avustralya'da başladığını açıkladı.

Mortal Kombat filmi yeniden doğmuş bir gizem gibi geldi. Filmde rol alacak aktörler ve bazı karakterler dışında hikayesi hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Ancak kadroda yer alan oyuncular oldukça etkileyici görünüyor.

Russo, haberi kişisel Twitter hesabından, üzerinde Mortal Kombat'ın ikonik ejderha logosunun yer aldığı klaket fotoğrafıyla birlikte paylaştı:

En son Marco Polo'dan Chin Tan ve Westworld'den de tanıdığımız Hiroyuki Sanada Shang Tsung ve Scorpion olarak kadroya katıldı. Ayrıca Sub-Zero rolünde Joe Taslim, Jax rolünde Mechad Brooks, Mileena rolünde Sisi Stringer, Lui Kang rolünde Ludi Lun, Sonya Blade rolünde Jessica McNamee ve Kano rolünde Josh Lawson açıklandı. Ayrıca gelen haberlere göre Thor serisinden tanıdığımız Tadanobu Asano, Raiden olarak karşımıza çıkacak. Bunların yanı sıra Wu Assassins'in yıldızı Lewis Tan projeye katılmak için görüşmelerde bulundu ancak rolü henüz açıklanmadı.

New Line Cinema'nın yeni Mortal Kombat filminin yapımcılığını James Wan üstlendi ve yönetmen koltuğunda Simon McQuoid var. 1995 yapımı ilk Mortal Kombat filminin prodüksiyonunda yer alan Larry Kasanoff, Wan’ın yanında yapımcı rolünü üstlendi. Ayrıca Kill Bill Vol. 2 yapımcısı E. Bennett Walsh da projede yer alıyor.

Mortal Kombat filmi 5 Mart 2021'de beyaz perdeye gelecek. Film hakkında gelen tüm haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.