Mortal Kombat Filminin Aktörü, Fatality'ler Hakkında Konuştu

Mortal Kombat Filminin Aktörü, Fatality'ler Hakkında Konuştu
Mortal Kombat filminin senaristi Greg Russo, daha önce projenin R derecelendirmesi aldığını doğrulamıştı. Popüler dövüş oyunu serisinin ikonik Fatality hareketleri de beyaz perdeye yansıtılacak. Bununla birlikte filmden henüz...

Mortal Kombat filminin senaristi Greg Russo, daha önce projenin R derecelendirmesi aldığını doğrulamıştı. Popüler dövüş oyunu serisinin ikonik Fatality hareketleri de beyaz perdeye yansıtılacak. Bununla birlikte filmden henüz bir fragman gelmediği için ölümcül hareketlerin ekranda ne kadar korkunç görüneceğini şimdilik bilemiyoruz.

Mortal Kombat filminde Johnny Cage karakterini canlandıran aktör Lewis Tan, Comicbook ile yapılan röportajda, filmin Fatality sahnelerinden bahsetti. Aktör, Fatality sahnelerinin kendisini çok etkilediğini belirterek, "Sadece şunu söyleyeyim ki, sette birkaç gün boyunca hasta hissettiğim oldu. Şaka yapmıyorum. Hiç sakınmadılar" şeklinde konuştu.

Yeni Mortal Kombat filmi Fatality'leri göstermekten çekinmeyecek

Mortal Kombat 11 Fatality

Mortal Kombat'ı sinemayla buluşturan 1995 yapımı ilk film PG-13 olarak derecelendirilmişti. New Line Cinema'nın sadece iki yıl sonra vizyona soktuğu devam filmi Mortal Kombat: Annihilation'ı yine PG-13 etiketiyle gelmişti. Her iki film de başarı elde etmedi ve tarihin tozlu sayfalarında kayboldu. Ancak yine de onları keyifli hale getiren 90'ların cazibesine sahipti.

Yeni filmin R-rated olması daha vahşi sahneler görebileceğimiz anlamına geliyor. Zaten bu çıkarıma varmak için Fatality'lerin filmde yer alacağını söylemek yeterli. Hatta bununla ilgili özel bir duyuru yapılabilir ve sinemalara her ihtimale karşı poşet konulabilir. Teknolojideki gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda sahneler oldukça gerçekçi bir şekilde yansıtılacaktır.

Mortal Kombat, 15 Ocak 2021'de vizyona girecek. Filmin prodüksiyonunun koronavirüs salgınından etkilendiğine dair herhangi bir açıklama gelmedi.