Mortal Kombat filmi için Kano ve Sonya Blade rolleri açıklandı

Mortal Kombat filmi için Kano ve Sonya Blade rolleri açıklandı
Mortal Kombat beyaz perdeye geri dönüyor ve oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre iki klasik karakter daha oyuna katıldı. Avustralyalı oyuncu Josh Lawson filmde Kano karakterini oynayacak. Bir...

Mortal Kombat beyaz perdeye geri dönüyor ve oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre iki klasik karakter daha oyuna katıldı. Avustralyalı oyuncu Josh Lawson filmde Kano karakterini oynayacak. Bir diğer Avustralyalı oyuncu Jessica McNamee, Sonya Blade rolü için görüşmelerde sona yaklaştı. Ayrıca kısa süre önce Netflix'in Wu Assassins dizisinde rol alan Lewis Tan da oyuncu kadrosuna katılabilir. Gelen bilgilere göre henüz açıklanmamış bir rolde oynamak için görüşmelerde bulunuyor.

Daha önce Mortal Kombat filminin oyuncu kadrosuna eklenen diğer dört oyuncu açıklanmıştı. Süpergirl'den Mechad Brooks, Jax olarak rol alacak. Power Rangers oyuncusu Ludi Lin, Liu Kang'i oynayacak. Sisi Stringer, Mileena ve Thor: Ragnarok'tan tanıdığımız Tadanobu Asano, Raiden olarak karşımıza çıkacak. Peki Lewis Tan'ın açıklanmayan rolü Scorpion olabilir mi? Özellikle Joe Taslim'i Sub-Zero olarak göreceğimiz açıklanmıştı. Tan, Scorpion olarak olarak Taslim'in karşısına çıkabilir. Bekleyip göreceğiz.

Mortal Kombat filminin yönetmenlik koltuğunda Simon McQuoid yer alıyor. Ayrıca korku ustası James Line ve New Line Cinema filmin yapımcılığını üstleniyor. 1995'teki Mortal Kombat uyarlamasında büyük payı olan Larry Kasanoff da yapımcılar arasında. Ayrıca Wan ve Kasanoff'a Men in Black: International filmindeki çalışmalarıyla tanınan E. Bennett Walsh eşlik ediyor.

Film yılın ilerleyen zamanlarında Güney Avustralya'da çekilecek. Böylesine büyük bir sinema filmi bölge ekonomisi için büyük bir nimet ve yerel film ekibi istihdamı canlandıracak. Mortal Kombat 5 Mart 2021'de vizyona girecek.