Mortal Kombat 12 bu yıl içinde geliyor

Mortal Kombat 12 bu yıl içinde geliyor
Warner Bros. Discovery CEO'su ve Başkanı David Zaslav, Mortal Kombat 12 adlı oyunlarının bu yıl içinde geleceğini açıkladı.

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su ve başkanı Perşembe günü açıklama yaptı. Yatırımcı görüşmesi sırasında CEO, Mortal Kombat 12'nin bu yıl içinde geleceğini duyurdu. Warner Bros. patronu David Zaslav, Rocksteady Studios'un Suicide Squad: Kill the Justice League ile Mortal Kombat serisinin bir sonraki oyununun 2023'te piyasaya çıkacağını açıkladı.

mortal-kombat-12-bu-yil-icinde-geliyor

Warner Bros. CEO'su, Mortal Kombat 12 hakkında açıklama yaptı

Zaslav'ın açıklaması, yatırımcılara ve medyaya Warner Bros. Discovery'nin hem yeni Suicide Squad oyunu hem de Mortal Kombat 12 için oldukça soğukkanlı geldi. NetherRealm Studios, Warner Bros. Discovery'nin sahip olduğu bir stüdyodur. Stüdyo henüz dövüş oyunu serisinin 12. oyunu hakkında kamuoyuna bir duyuru yapmadı. Serinin ortak yaratıcısı Ed Boon, daha önce Twitter'da NetherRealm'den yeni bir oyunun 2023'te geleceğini ima etmişti.

mortal-kombat-12-bu-yil-icinde-geliyor

NetherRealm'in en yeni Mortal Kombat oyunu Mortal Kombat 11, Nisan 2019'da piyasaya çıkmıştı. Geliştirici, listeye 12 karakter daha ekledi. 2020'ye kadar da Aftermath adlı bir genişletme paketi yayınladı. Sizler dövüş oyunu serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!