Monster Hunter filminde Milla Jovovich oynayacak!

Monster Hunter filminde Milla Jovovich oynayacak!
Constantin Film'in yapımcılığını üstlendiği Monster Hunter'ın çekimleri Eylül ayında başlayacak ve Resident Evil'in oyuncusu Milla Jovovich başrolde olacak.Yaklaşık 60 milyon dolarlık bir bütçe ile proje Paul W....

Constantin Film'in yapımcılığını üstlendiği Monster Hunter'ın çekimleri Eylül ayında başlayacak ve Resident Evil'in oyuncusu Milla Jovovich başrolde olacak.

Yaklaşık 60 milyon dolarlık bir bütçe ile proje Paul W. S. Anderson (Resident Evil) tarafından yönetilecek. Filmin yapımcılığını ise ve 90'lı yılların başından beri Anderson'la birlikte çalışan Jeremy Bolt üstlenecek.

Monster Hunter'ın çekimleri Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde yapılacak. Filmin yapımcısı Martin Moszkowicz: "Ekip orada harika ve en azından bir Avrupalı şirket için oraya ulaşmak kolay: aynı saat dilimi, gece uçuşları" dedi.

Constanin Film Japonya’daki "büyük bir şirket" ile ortaklık kurdu ve Çin'deki bir başka şirket ile kendi bölgelerinde yayınlanması için iş birliği yapacak. Monster Hunter'ı Almanya ve İsviçre'de ise Constantin Film kendisi yayınlayacak.

Monster Hunter Capcom'un aynı isimli oyun serisinden ilham alıyor

Özel efektler daha önce Resident Evil serisinde de çalışan Technicolor firması Mr. X tarafından ele alınacak. Moszkowicz filmin Capcom’un video oyun serisinin güzel bir uyarlaması olacağını söyledi.

Milla Jovovich'in yer aldığı önceki filmi Resident Evil: Son Bölüm dünya çapında 312 milyon $ hasılata ulaşmıştı.