Monster Hunter filminin vizyon tarihi belli oldu!

Monster Hunter filminin vizyon tarihi belli oldu!
Paul WS Anderson'un Monster Hunter filmini heyecanla bekleyenlerdenseniz, artık geri sayıma başlayabilirsiniz! Sony Pictures Monster Hunter'ın 4 Eylül 2020'de beyaz perdeye geleceğini açıkladı.Filmin yayın tarihi uzun zamandır bekleniyordu....

Paul WS Anderson'un Monster Hunter filmini heyecanla bekleyenlerdenseniz, artık geri sayıma başlayabilirsiniz! Sony Pictures Monster Hunter'ın 4 Eylül 2020'de beyaz perdeye geleceğini açıkladı.

Filmin yayın tarihi uzun zamandır bekleniyordu. Monster Hunter filmi ilk olarak 2012'de dillendirildi ve geçtiğimiz yıl Capcom tarafından resmi olarak açıklandı. Filmin yönetmen koltuğunda Resident Evil ve Event Horizon yönetmeni Paul W. S. Anderson var ve oyuncu kadrosunda Milla Jovovich'in yanı sıra Diego Boneta, Ron Perlman, Meagan Good ve Tony Jaayer alıyor. Capcom'un sevilen Monster Hunter serisini beyaz perdeye getiren kadrodan bir kare ve film hakkında resmi açıklama:

Monster Hunter vizyon tarihi
Meagan Good, Diego Boneta ve Milla Jovovich

"Dünyamızın ardında, başkaları var. Bölgelerini ölümcül bir vahşilikle yöneten tehlikeli ve güçlü canavarların dünyası. Teğmen Artemis (Jovovich) ve sadık askerleri dünyamızdan yeni dünyaya taşınırken, soğukkanlı teğmen hayatının şokunu yaşıyor. İnanılmaz güçlere ve durdurulamaz, korkunç saldırılara sahip muazzam düşmanlara karşı hayatta kalmak için çaresizce mücadele eden Artemis'in yolu, onlara karşı koymanın yolunu bulan gizemli bir adamla (Tony Jaa) birleşecek."

Şaşırtıcı şekilde Constantin Film'den gelen Monster Hunter uyarlaması, İşçi Bayramı'ndan (ABD'de 2 Eylül) sonraki hafta sonu vizyona girecek.

Jovovich ayrıca Anderson'ın dünya çapında 1.2 milyar doların üzerinde hasılat yapan altı filmlik Resident Evil serisinde yer aldı. Serinin son filmi olan Resident Evil: Son bölüm 2016 yılında dünya genelinde 312 milyon dolar hasılat elde etti.