Monster Hunter filminin tanıtım fragmanı sızdırıldı

Monster Hunter filminin tanıtım fragmanı sızdırıldı
2019 Uluslararası Şangay Film Festivali sırasında katılımcılar Paul W.S. Anderson'ın popüler video oyun serisi Monster Hunter'dan sinemaya uyarladığı filmin fragmanını ilk kez gördüler. Elbette gösterilen tanıtım o sırada...

2019 Uluslararası Şangay Film Festivali sırasında katılımcılar Paul W.S. Anderson'ın popüler video oyun serisi Monster Hunter'dan sinemaya uyarladığı filmin fragmanını ilk kez gördüler. Elbette gösterilen tanıtım o sırada salonda olanlardan biri tarafından kayda alındı.

Festivalde yayınlanan Monster Hunter fragmanı filmden kısa aksiyon sahneleri sunuyor. Milla Jovovich ve Tony Jaa gibi yıldızlar da dahil olmak üzere birkaç oyuncu daha görünüyor. Ayrıca canavarlardan birine ve özel efektlere de yer veriliyor.

Elbette video uzak mesafeden gizlice çekildiği için çok net bir görüntü sunmuyor. Ancak yine de bir sızıntıya göre iyi ve canavar tasarımının Capcom'un Monster Hunter serisine uygun olduğunu, görkemli göründüklerini söyleyebiliriz:

Film ara ara gündeme geliyor ve prodüksiyonu oyunlarda olduğu gibi gizlilik içinde ilerlemiyor. Paul W.S. Anderson ve ekibi dünyanın çeşitli bölgelerinde çekim yapıyor ve özellikle güzel yıldız Jovovich setten bazı görüntüleri kendi sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.

Monster Hunter, Anderson'ın oyunlardan uyarlanan tecrübelerinin yeni halkasını oluşturacak. İlk olarak 1995 yılında vizyona giren Mortal Kombat filminin yönetmenliğini yaptı ve ardından yine Milla Jovovich'in başrollerinde oynadığı popüler Resident Evil filmlerinde kariyerine devam etti. Filmleri hayranlar arasında sıkça tartışılsa da kendisine has bir aksiyon tarzı olduğu kesin.

Merakla beklenen Monster Hunter filminin 4 Eylül 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.