Monster Energy Supercross, oyunun görsellerine dikkat çekiyor

Monster Energy Supercross, oyunun görsellerine dikkat çekiyor
Geliştirici Milestone, yaklaşmakta olan oyunu Monster Energy Supercross'un görsellerini sergileyen yeni bir video yayınladı. Basın duyurusunda stüdyo, görsellerinin arkasındaki şu dört "kuralı" ortaya koydu:Kural 1 - "Gerçeği...

Geliştirici Milestone, yaklaşmakta olan oyunu Monster Energy Supercross'un görsellerini sergileyen yeni bir video yayınladı. Basın duyurusunda stüdyo, görsellerinin arkasındaki şu dört "kuralı" ortaya koydu:


  • Kural 1 - "Gerçeği Yakalayın": Yenilikçi pistler ve prestijli stadyumlar, gerçekçi bir fotogrametri ile maksimum gerçekçilik için tekrar oluşturuldu.
  • Kural 2 - "Önce Yüz": Eğer parkurlar ve stadyumlar gerçekse, elit atletler de gerçek olmalı. Tüm yarışçıların yüzleri 3B tarama sistemimizle oluşturuldu.
  • Kural 3 - "Kahramanlar Oluşturmak": Parkur, sürücü ve podyumların gerçek anlamda sunumları, etkileyici bir Supercross deneyimini mümkün kılıyor.
  • Kural 4 - "Orada Olun": Dinamik bir 3D menü ve şaşırtıcı sanatsal görsellik ile birlikte gelişmiş teknikler, oyunculara "Arena'ya Girmeye" hazır gerçek bir Monster Energy Supercross şampiyonu gibi hissettirir.

Monster Energy Supercross tanıtım videosu:

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 13 Şubat'ta çıkış yapacak. Nintendo Switch içinse, daha sonraki bir tarihte oyuncularla buluşacak.