Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Sezon 2 içeriği geliyor

Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Sezon 2 içeriği geliyor
Activision'ın yeniblog yazısı, Call of Duty Modern Warfare 2 veWarzone 2Reloaded için 2. Sezon güncellemesinin 15 Mart Çarşamba günü geleceğini duyurdu. Yayıncı ayrıca sezon ortası güncellemesiyle gelecek olan tüm yeni içerik...

Activision'ın yeni

blog yazısı

, Call of Duty Modern Warfare 2 ve

Warzone 2

Reloaded için 2. Sezon güncellemesinin 15 Mart Çarşamba günü geleceğini duyurdu. Yayıncı ayrıca sezon ortası güncellemesiyle gelecek olan tüm yeni içerik setinin tam bir dökümünü yayınladı. Yeni yamanın yayınlanmasıyla oyuncular yeni raid bölümüne, çok oyunculu haritaya, silahlara, paketlere ve Teenage Mutant Ninja Turtles ile yeni bir geçişe erişiyor.

modern-warfare-2-ve-warzone-2-sezon-2-icerigi-geldi

Warzone 2, yeni 6v6 haritası aldı

Modern Warfare 2 hayranları için, yeni çok oyunculu harita oyunun rotasyonuna dahil oluyor. Yeni 6v6 haritası bir Avrupa dağının yamacında yer alıyor. Hızlı oyun rotasyonuna geliyor. Reload 2. Sezon için öne çıkan bir oynatma listesinin bünyesinde bulunuyor.

modern-warfare-2-ve-warzone-2-sezon-2-icerigi-geldi

Ayrıca, gelecek hafta yeniden yüklenen 2. Sezonla birlikte gelecek olan drop zone, hep ya da hiç gibi oyuncuların çok sevdiği modlar geri dönüyor. Buna ek olarak Warzone'un üçüncü yıl dönümünü kutlamak için tüm oyuncular, oyun içi mağaza aracılığıyla orijinal oyunun 10 Mart 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana oluşturulan haritalar, mevsimler ve anılar temalı ücretsiz ögeler alıyor.

modern-warfare-2-ve-warzone-2-sezon-2-icerigi-geldi

Tempus Torrent adlı güncellemeyle birlikte yeni bir nişancı tüfeği de geliyor. Bu tüfek Activision'a göre hem Warzone 2 hem de Modern Warfare 2 içinde yer alıyor. Şimdi ise etkileyici hasar ve hızlı atış mekanizması vadeden bu tüfek Himmelmatt Expo çok oyunculu haritasına dahil oluyor. Tempus Torrent, şarjör başına yirmi mermilik temel kapasiteye sahip oluyor. Buna ek olarak öngörülebilir geri tepme modeliyle hızlı atış hızını bulunduruyor.

Son olarak Ninja Kaplumbağalar serisinin rezil kötü adamı Shredder oyuncuların karşısına çıkıyor. Paket, oyun içi mağaza üzerinden satın alma seçeneğine sahip oluyor. Buna ek olarak, tümü 2. sezondaki silahlara dayalı üç silah taslağını içeriyor.

Sizler Modern Warfare 2 ve Warzone 2 hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!