Minecraft 74 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştı!

Minecraft 74 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştı!
Minecraft'ın Microsoft'taki yeni başkanı Helen Chiang, başarılı yapımlarının Aralık 2017'de 74 milyon aylık aktif kullanıcıyla yeni bir rekor kırdığını ortaya koydu. Minecraft şimdiye kadar tüm platformlarda 144 milyon kopya...

Minecraft'ın Microsoft'taki yeni başkanı Helen Chiang, başarılı yapımlarının Aralık 2017'de 74 milyon aylık aktif kullanıcıyla yeni bir rekor kırdığını ortaya koydu. Minecraft şimdiye kadar tüm platformlarda 144 milyon kopya sattı.

Yeni görevi hakkında PopSugar'a konuşan Chiang, amacının Minecraft topluluğunu inşa etmeye devam etmek olduğunu söyledi. Ayrıca yeni görevindeki hedeflerinden de bahsetti:


"Aylık aktif kullanıcı sayısı ile Aralık ayında yeni bir rekor kırdık, şu anda 74 milyon aylık aktif kullanıcıdayız. Oyunun güncellemeleri ya da yeni oyuncular getirmek olsun, bu gerçekten tüm dünyada oyuna geri dönenlerin kanıtı. Elimizdeki topluluğu inşa etmeye devam etmek bizim amacımız.

Tüm oyuncularımız birçok farklı cihaz ve platformda oynuyor. Nereden oynadıkları önemli değil. Bizim için önemli olan şey, birlikte oynama fırsatları olması, oyunu zengin bir deneyim yapan da bu. Hala devam etmekte olduğumuz yolculuk... Yeni coğrafyalara genişlemek için çok çalıştık ve Minecraft'ı, dünyanın herhangi bir yerindeki oynamak isteyen herkes için kullanılabilir hale getirdik.

Hayat eğlenemeyeceğiniz bir şey üzerinde çalışmak için çok kısa... Stüdyodaki herkesin yetkin olduğu ve en iyisini yapabilecekleri bir yer kurmak istiyorum. Aramızda şaşırtıcı sanatçılar, tasarımcılar ve mühendisler var."


Microsoft bu başarıya güzel yönlerden bakıyor gibi görünüyor.

[yaziici id="3584"]