Milli Emlak Müdürlüğü araç satış 2023 ilanları! 2.el Renault, Peugeot, Ford'lar peynir ekmek gibi satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü araç satış 2023 ilanları! 2.el Renault, Peugeot, Ford'lar peynir ekmek gibi satıyor!
Milli Emlak Müdürlüğü arsa ve taşınmaz mal ihalelerinin yanında araç satışlarıyla da ön plana çıkıyor.

2.el Renault, Peugeot, Ford'lar peynir ekmek gibi satıyor! Milli Emlak Müdürlüğü araç satış 2023 ilanları- Ucuza araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar 2023 yılı araba satış ilanlarını incelemeye başladı. Listede özellikle ikinci el Renault, Peugeot ve Ford arabalar göz önüne çıkıyor.
Yüksek enflasyon nedeniyle fiyatları her geçen gün artan otomobiller nedeniyle vatandaşlar rotalarını Milli Emlak müdürlüğüne döndürdü. Müdürlüğün açtığı ihalelerde; arsa, tarla, bahçe satışları sağlandığı gibi tekne, araç satışları da yapılıyor. Bu taşınmazların yanında çeşitli marka araçların da bu yolla satışının yapılması söz konusu olmaktadır. Araç ihtiyacı olanların Milli Emlak Müdürlüğü’nün sunduğu satışları incelemeleri yerinde olacaktır. Böylece uygun fiyata araç sahibi olabilirsiniz.

İkinci El Araba Fiyatları

Ucuza araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Emlak Müdürlüğü’nün duyurduğu araç ilanlarına büyük ilgi gösteriyor. Birçok araç markasının, modelinin yer aldığı bu ilanlara başvuran vatandaşlar oldukça düşük rakamlara hayalini kurdukları arabalara sahip olabiliyorlar. Arabaların modellerine ve markalarına göre fiyatlarda değişiklik yaşanabiliyor.

Aktif durumda 73 tane ilanın bulunduğu listede en uygun fiyatlı araç Mersin’in Erdemli ilçesinde bulunan

Şahin marka araçtır. Araca biçilen değer 70 bin TL’dir.

Vatandaşların en merak ettiği araç modelleri; Renault, Peugeot ve Ford markalarıdır. İhale listelerinde bu marka araçlar bulunmaktadır.

Listelerde yer alan araçların çalışır durumda olup olmadığı araç özellikleri kısmında belirtiliyor. 2013 model Renault marka araba Bursa ilinde 500 bin TL’ye alıcı bekliyor. Kayseri müdürlüğünde 2006 model Clio model aracın bedeli ise 310 bin TL’dir.

Kahramanmaraş müdürlüğü tarafından duyurulan ilanlardan bir tanesi de Ford marka dizel araçtır. Aracın çalışabilir durumda olduğu ve 326 bin TL değere sahip olduğu belirlenmiştir. Şanlıurfa Viranşehir müdürlüğünce duyurulan farklı bir ilanda da Peugeot marka bir aracın 220 bin TL’ye ihaleye sunulduğu görülüyor.

İhalelere Katılım Şartları

Araç satışlarına yönelik ihaleler Milli Emlak Müdürlüğünün internet adresi üzerinden araç özeline göre belirlenmektedir. Araç ilanlarında belirtilen şartları sağlayan tüm vatandaşlar ihalelere katılım sağlayabilirler.