Milla Jovovich'li Monster Hunter filminin vizyon tarihi ertelendi

Milla Jovovich'li Monster Hunter filminin vizyon tarihi ertelendi
Screen Gems ve Sony Pictures'ın Monster Hunter filminin 4 Eylül'de beyaz perdeye gelmesi bekleniyordu. Milla Jovovich'in başrolünde oynadığı film önümüzdeki yıla ertelendi. Erteleme ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da,...

Screen Gems ve Sony Pictures'ın Monster Hunter filminin 4 Eylül'de beyaz perdeye gelmesi bekleniyordu. Milla Jovovich'in başrolünde oynadığı film önümüzdeki yıla ertelendi. Erteleme ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da, koronavirüsün hala etkisini sürdürmesi nedeniyle yapıldığı düşünülüyor.

Monster Hunter filminin yeni vizyon tarihi 23 Nisan 2021 olarak belirlendi. Milla Jovovich'in daha önce başrolünde olduğu Capcom'un korku serisi Resident Evil'ın film uyarlamasında yönetmenlik görevini üstlenen Paul W.S. Anderson, şimdi yine bir Capcom oyununun uyarlamasında ünlü oyuncuyla tekrar bir araya geliyor. Oyuncu kadrosunda Jovovich'in yanı sıra Amerikalı rapçi T.I., Tony Jaa ve Ron Perlman gibi isimler de yer alıyor.

Monster Hunter, devasa canavarlara karşı verilen savaşı konu alacak

Monster Hunter filmi

Jovovich, Monster Hunter filminde Artemis adında bir teğmeni canlandırıyor. Artemis ve askerleri tehlikeli bir dünyaya düşmelerinin ardından inanılmaz güçlere sahip olan canavarlara karşı hayatta kalmak için savaşacak. Yönetmen Anderson, daha önce verdiği bir röportajda; Monster Hunter'da Jurassic World'deki dinozorlara rakip olacak kadar büyük, yaklaşık 15 metrelik devasa yaratıkların olacağını belirtmişti.

Anderson film hakkında detaylı bilgiler verdiği açıklamasında, "Tüm canavarlarımız 15-20 metre boyunda. Gerçekten harikalar. Onları Jurassic World dinozorlarından daha ayrıntılı olarak tasarlıyoruz. Daha da iyi görünüyorlar, çünkü çekimleri Güney Afrika ve Namibya'daki gerçek bölgelerde gerçekleştirdik. Bu da animatörlere gerçek rüzgar, gerçek toz, gerçek güneş parlaması efektlerini verdi. Canavarlar filmde bilgisayar üretimi olan tek şey." demişti.

Capcom, ilk Monster Hunter oyununu 2004 yılında PlayStation 2 için piyasaya sürdü. O zamandan beri, seriye bağımsız projeler de dahil olmak üzere birkaç oyun daha katıldı. Serinin 2018 yapımı son oyunu Monster Hunter: World, adeta patlama yaptı ve Capcom'un şimdiye kadarki en çok satan oyunu olmayı başardı. Oyun bu yılın başlarında 15 milyon satmayı başarmıştı. Son Iceborn genişlemesi ise 4.5 milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Milla Jovovich'li Monster Hunter filmi de oyunun rüzgarını arkasına alarak gişede başarılı bir performans gösterebilir.