Metroid Fusion, Nintendo Switch Online için geliyor

Metroid Fusion, Nintendo Switch Online için geliyor
Nintendo Switch Online, şirketin Game Boy ve Game Boy Advance oyunlarını abonelik hizmetine getirme hizmetidir. Bu noktada Nintendo,Metroid Fusionadlı oyunun yolda olduğunu duyurdu. Klasik Game Boy Advance yapımı, 9 Mart Perşembe gününden...

Nintendo Switch Online, şirketin Game Boy ve Game Boy Advance oyunlarını abonelik hizmetine getirme hizmetidir. Bu noktada Nintendo,

Metroid Fusion

adlı oyunun yolda olduğunu duyurdu. Klasik Game Boy Advance yapımı, 9 Mart Perşembe gününden itibaren tüm aboneler için mevcut oluyor.

metroid-fusion-nintendo-switch-online-icin-geliyor

Metroid Fusion, 9 Mart'ta Nintendo Switch Online'da

Metroid Fusion, başlangıç olarak 2002 yılında piyasaya çıktı. Oyun X olarak adlandırılan parazitik organizmalar arayışında SR388 gezegeninin yüzeyini araştıran Samus Aran'ı takip ediyor. Karakter bu noktada oyunda ikonik bir ödül avcısı görevinde yer alıyor. 2D aksiyon oyunu genellikle Metroid serilerinin en iyi oyunlarından birisi olarak kabul görüyor. Metroid Fusion'ın sürpriz duyurusu, Metroid Prime Remake'in geçen ayki açıklamasından sonra geldi.

metroid-fusion-nintendo-switch-online-icin-geliyor

Bu durumda uzun zamandır beklenen Metroid Prime 4'ün daha sonra değil erken geldiği anlamına geliyor. 2017 yılında duyurulduğunda, serinin dördüncü oyunu son altı yıl boyunca defalarca geliştirme sürecine girdi. Bununla birlikte, ilk üç oyunda bu rolde görev yapan yapımcı Kensuke Tanabe ve Metroid Prime: Hunters'ın seriye dönmeye karar vermesinin ardından 2019'da yeniden başladı.

Sizler Metroid Fusion'ın adlı oyundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!