Metro Exodus'un çıkış tarihi fragmanda görüldü!

Metro Exodus'un çıkış tarihi fragmanda görüldü!
Metro Exodus için yeni fragman bu hafta başında yayınlanmıştı. İlk bakışta oyunun çıkış aralığının fragman sonunda beliren 2018 sonbaharı olduğu düşünülüyordu. Aslında durum pek de öyle değil.Aslında çıkış tarihini...

Metro Exodus için yeni fragman bu hafta başında yayınlanmıştı. İlk bakışta oyunun çıkış aralığının fragman sonunda beliren 2018 sonbaharı olduğu düşünülüyordu. Aslında durum pek de öyle değil.

Aslında çıkış tarihini görebilmek için sadece videoyu doğru zamanda duraklatmak gerekiyor. Fragmana göre, serinin son oyunu 8 Ağustos 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

İşte yayınlanan o fragmanı:

Metro Exodus Hakkında Bilgi:

Yıl 2036.

Nükleer savaş yeryüzünü mahvettikten çeyrek yüzyıl sonra, Moskova kalıntılarının altında, Metro tünellerinde varlığını sürdüren birkaç bin hayatta kaldı.

Zehirli faktörlere karşı mücadele ettiler, mutasyona uğramış canavarlar ve paranormal korkularla savaştılar ve iç savaşın alevlerine katlandılar.

Ancak artık, Artyom olarak, metrodan kaçıp Spartan Rangers grubunu, kıyamet sonrası Rusya'da doğuda yeni bir hayat arayışı için kıta boyunca uzanan geniş bir yolculuğa çıkarmanız gerekiyor.

Metro Exodus, 4A Games tarafından geliştirilen, şimdiye kadar yaratılmış en çekici oyun dünyalarından birinde keşif ve hayatta kalma korkusu ile harmanlayan destansı, hikaye odaklı, birinci şahıs nişancı oyunu.

Rus vahşi doğasını geniş, doğrusal olmayan seviyelerde keşfedebilir, ilkbahar, yaz ve sonbahar boyunca nükleer kışın derinliklerine uzanan heyecan verici bir hikaye çizgisini takip edebilirsiniz.

Metro Exodus, Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından esinlenerek Artyom'un en büyük Metro macerasındaki hikayesini sürdürüyor.