Meteoroloji açıkladı! 4 gün neredeyse her gün ara ara gök gürültülü yağmur müjdesi

Meteoroloji açıkladı! 4 gün neredeyse her gün ara ara gök gürültülü yağmur müjdesi
Son dakika Meteoroloji açıkladı. Meteoroloji son dakika hava tahminini güncelledi. Meteoroloji yapılan açıklamaya göre 4 gün neredeyse her gün ara ara gök görültülü yağmur yağışı duyurusu geldi.

Türkiye sıcak havadan bunalmış durumunda. Neredeyse 40 derece kadar çıkan sıcaklıklar vatandaşları zorluyor. Ancak meteoroloji vatandaşlara güzel haberi verip 4 gün üst süte yağmur müjdesi verdi!

Salı günü sıcaklar gidiyor!

pers.png

Meteroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre salı günü sıcaklar sona eriyor. Önümüzdeki perşembe ve cuma günleri Doğu Marmara, Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri için gök gürültülü sağanak yağışı uyarısı yapıldı. Perşembe ve cuma günleri sonrasıyla meteorolojiden peş peşe güzel haberler geldi.

Cuma günü ise Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışı uyarısı yapıldı.

9 Ağustos - 12 Ağustos donacağız!

kar.png

Vatandaşlara güzel haber Meteroloji genel müdürlüğünden geldi. Ağustos ayının 2. yarısında yurt genelinde kuvvetli bir sıcak havası beklenmiyor. Batı ve Kuzey kesimler için bu hafta son yaz ayları olarak ifade ediliyor.

Son dakika İç Ege ve İç Anadolu'nun batısına Batı Doğu Karadeniz'e ve Marmara da pek çok yere İstanbul dahil olmak üzere 9 Ağustostan 12 Ağustosa kadar neredeyse her gün ara ara gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı.

Vatandaşlar için sıcak hava için sadece 2 gün daha sabretmeleri söylendi.